Lapsehoiu- ja suusakooliteenused pakuvad lapsevanematele võimaluse nautida sportlikku puhkust koos oma kullakestega.

Professionaalne lapsehoiuteenus ja lõbustuspark samas kohas

Isegi kui teie põnnid on liiga väiksed selleks, et ise suusad alla panna, ei tähend see, et suusapuhkus oleks täiesti välistatud. Tuleb valida õige kuurort! Kõrg-Tatrates asuv Tatranská Lomnica kuurort on hoolitsevatele vanematele parim valik. Kuurort sai perede seas kuulsaks tänu oma siseruumides asuvale lõbustuspargile Chamois Land, mis on rajatud endisesse köisraudteejaama. Pargis on põnev mänguväljak koos labürindi, liumägede, pallimerede ja puhkealaga ning loomulikult pakutakse seal lapsehoiuteenust. Laske elukutselistel lapsehoidjatel oma võsukeste eest hoolt kanda ja makske kahe tunni eest vaid neli eurot!

Maxiland on parim valik neile vanematele, kelle lapsed ootavad põnevusega hetke, millal nad saavad ise suusad alla panna — suusalasteaed ja algajate areen pakuvad suusatamistunde kõige pisematele. Peale selle on Madal-Tatrates kolm lasteaeda, mis asuvad Jasná kuurordi lõunaküljel Lúčkys, Biela Púťis ja Krupovás ning lasteaiad töötavad ka Kõrg-Tatrates asuvas Tatranská Lomnica ja Štrbské Pleso kuurordis. Ärge unustage, et suusatamisega soovitatakse alustada siis, kui laps on saanud kolme- või nelja-aastaseks ja suudab ise oma liigutusi kontrollida.

Algajatele mõeldud nõlvadest kuni tervele perele sobivate põnevate tegevusteni

Tatrates peetakse küll väga palju maailmatasemel suusavõistlusi, aga kuurordid sobivad ka algajatest täiskasvanutele ja väheste oskustega lastele. Naaberriikide suusatajate silmis heas kirjas olev ja mainekate internetilehtede poolt hinnatud Jasná kuurort Madal-Tatrates saavutas maailma parimate algajatele sobivate kuurortide pingereas 18. koha. 60 kilomeetri pikkuste suusanõlvade poolest tuntud kuurordis on ka vähem kogenud suusatajale sobivad nõlvad, mille kogupikkus on 19 kilomeetrit.

Lisaks on Kõrg-Tatrates asuv Tatranská Lomnica kuurort maailma 14 parima kuurordi seas, mille nõlvade kogupikkus on kuni 20 kilomeetrit, ning see on saanud hea hinnangu nn algajate kategoorias, kuhu kuuluvad maailma parimad kuurordid, mille taristu ja teenused sobivad algajatest suusatajale.

Kuurordid pakuvad ka selliseid tegevusi, mis sobivad tervele perele. Nii vanematele kui ka lastele meeldib kindlasti öine kelgutamine Hrebienokis — sõitke köisraudteega üles ja kelgutage mööda 2,5 kilomeetri pikkust rada alla. Kehtiva mäepiletiga on köisraudteel sõitmine kuni 16.30ni tasuta!

Samuti oleks häbilugu jätta käimata Tatra templis, mis on üks kõige populaarsemaid vaatamisväärsusi Kõrg-Tatrates. Ülisuurtest jääkamakatest ehitatud ainulaadne kirik on kaetud erilise katusega, mis aitab hoonel talveilma vempudele vastu pidada. Viige oma lapsed kuulama imelisi kontserte ja laske neil tunda end nii, nagu nad viibiksid ülisuures iglus.

Lühike suusapuhkus võib olla mitte ainult parim puhkusekoht adrenaliinisõltlastest vanematele, vaid ka põnev ja tervislik kogemus lastele. Lihtsalt lõõgastuge ja laske asjatundjatel hoolitseda oma laste eest!

Jaga
Kommentaarid