Kes ise Hurghadas käinud pole, vaid näinud ainult tuttavate reisipilte sealt, võib ette kujutada, et Hurghada ongi lihtsalt üks suur bassein ja kokteil. Tegelikult on seal näha ja teha palju muudki, kui basseini ääres peesitada — kuigi ka see tegevus on päikesevaeguses eestlase jaoks igati kiiduväärt. Reisijuht käis neid võimalusi omal nahal proovimas ja järgnevates artiklites tulebki juttu sellest, mida teha merel ja kõrbes. Sissejuhatuseks aga siis lubatud fototuurid läbi Hurghada. Kui oled ise Hurghadas käinud, tunned paljud kohad ära, kui mitte, tuleb ehk isu minna kohale ja oma silmaga need paigad üle vaadata.

Kõigepealt siis üks suur galerii vaadetest, mis mööda Hurghadat ringi sõites avanevad. Kas pole siin mitte palju rohkem kui bassein ja kokteiliklaas?

Kuna Reisijuhi suurima tähelepanu igal pool reisides kipuvad ikka saama karvased ja sulelised, siis on ka nendele pühendatud päris oma galerii. Infoks saripaitajatele nagu siinkirjutaja — koerad on Hurghadas väga sõbralikud, kassid hoiavad eemale. Varesed osalevad meelsasti toidujagamisel ja haigrud ei pane pildistamist sugugi pahaks (Eestis olen märganud, et panevad).

Hurghadas sai käidud veel ühes huvitavas paigas, nimelt liivaskulptuuride vabaõhumuuseumis. Vaata, mida kõike liivast meisterdada saab:

Reisijuhi viis Hurghadasse Coral Travel Estonia.

Jaga
Kommentaarid