Rootsis lendab NyxAiri 34-istmeline Saab 340 Västflyg AB tellimusel Rootsi lääneranniku lähedal asuva Trollhättani ning Stockholm-Bromma vahel. Teine uus liin on Skåneflyg AB tellimusel Lõuna-Rootsis asuva Kristianstadi ja Stockholm-Bromma vahel. Mõlema uue liini lennud toimuvad kuuel päeval nädalas, teatas NyxAir.

NyxAir lendab nüüd ka Stockholm-Arlanda ja Ahvenamaa pealinna Mariehamni vahel. Väljumised toimuvad kaks korda päevas, välja arvatud pühapäeval, mil mõlemal suunal on üks väljumine. NyxAiri ja Ahvenamaa maavalitsuse vahelise lepingu kohaselt toimuvad lennud vähemalt ligi 7 kuud. Tulenevalt vajadusest lisati eraldiseisev lennuliin Mariehamni ja Turu linna vahel Soomes, kus lennud toimuvad viiel päeval nädalas.

NyxAiri koostööleping Air France’i ja KLM-iga võimaldab pakkuda NyxAiri opereeritavatest sihtkohtadest ka sujuvaid jätkulende.

Stockholmi kesklinnast vähem kui pooletunnise autosõidu kaugusel asuv Bromma lennujaam teenindab eelkõige Rootsi siselende ning era- ja tellimuslende. Varem on NyxAir Rootsis lennanud Bromma lennujaamast Malmösse ja Ängelholm-Helsingborgi. NyxAir on Arlanda lennuväljalt varem lennanud Vilhelmina ja Lycksele lennuväljadele.

Eestis teenindab NyxAir Tallinn–Kuressaare lennuliini ning Soomes kahte siseliini: Helsinki–Kokkola–Kemi ja Helsinki–Jyväskylä. Tänavu 5. mail alustab NyxAir hooajalist reisijatevedu Pärnu ja Helsinki liinil. Selle liini pileteid saab juba aadressilt www.flynyx.com.

NyxAir on 2017. aastal loodud Eesti erakapitalil põhinev lennuettevõte, mis opereerib regulaar- ja tellimuslende Saab 2000, Saab 340 ning ATR 42-500 reisilennukitega. Kokku on Eesti õhusõidukite registris kümme NyxAiri opereeritavat lennukit. NyxAiril on Eesti Lennuameti väljastatud lennuettevõtja sertifikaat ja hooldusorganisatsiooni sertifikaat ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi väljastatud lennuettevõtja lennutegevusluba reisijate, posti ja/või lasti veoks õhu teel tasu eest. NyxAir on Euroopa lennufirmade ühenduse ERA (European Regions Airline Association) liige.