Mäetaguse mõisahotell

Kui soovid investeerida, aga aktsiad ja krüptoraha pole päris sinu teetass, siis on Mäetaguse Hotel & SPA kingitused just sulle!

Mäetaguse mõisahotell on tõeliselt armas kohake, mille väike maja lubab nautida privaatsust ja personaalset teenindust. Mõisahotell asub häärberi paremal käel kolmes omavahel ühendatud ajaloolises hoones: tall-tõllakuuris restoran ja üks majutustiib, veskis teine majutustiib ja oranžeriis (triiphoones) spaa. Tõelist puhkamise meistriklassi demonstreerib viimase mõisniku auks nimetatud mõisakass Miisbeth von Rosen, sõpradele lihtsalt Miisu, keda talvisel ajal näeb üsna sageli tugitoolil või diivanil mõnulemas või külalisi, saba püsti, parklast hotelli juhatamas.

Mõisahotelli külalisi võetakse vastu suure soojuse ja sõbralikkusega nagu mõisniku külalisi. Teenindajad oma linastes vormirõivastes on kohaliku talurahva rollis, kandes restoranis Rosen ette kohalikust toorainest söögipoolist.

Toa hind sisaldab saabumispäeval supelmaja kasutamist, kus on kaks 25-meetrist ujumisrada, kolm sauna ja massaažibassein. Lisatasu eest saab soetada pääsme täiskasvanute 18+ tagatuppa, mis avab ukse veel nelja sauna, mullivanni ja lõõgastuspesadesse. Nii on Mäetaguse spaas kokku seitse erinevat sauna, kust hämaral ajal on romantiline valgustatud mõisaparki imetleda.

Kodulehel on tõeliselt suur valik puhkusepakette. Tasub tähele panna, et kuni 30. aprillini saab endale lunastada ühe lisaöö kingitusena. Mõisahotelli toad on värskelt renoveeritud ja kõik voodid uued - nii et pärast spaa ja restorani nautimist saab uni olema magus ja sügav.

Kindlasti tasub broneerida otse Mäetaguse Hotel & SPA e-posti kaudu info@moisahotell.ee ning kuna nõudlus massaažide ja näohoolitsuste järele on suur, siis võiks needki juba aegsasti enne külastust ette tellida.

Esimestel on alati eelis!

Gruusia trahter Mimino

Gruusia trahter Mimino asub Jõhvi sissesõidul Tallinna-Narva maantee ääres, kus pakume tõeliseid Gruusia maitseid. Toidumenüü sisaldab Gruusia köögi paremikku, millest ei puudu mahlased hatšapurid, ülimaitsvad hinkaalid, sütel küpsetatud šašlõkid ja hartšo. Meie kokad järgivad traditsioonilisi retsepte, lisades toitudesse nimelt neid koostisaineid, mida on sinna juba aastasadu lisatud. Menüüst leiab ka teiste köökide tuntud roogasid, et iga külastaja leiaks endale meelepärast.

Mimino interjöör meenutab vana Tbilisi tänavat – terrassi, veinitünnide ja tulekoldega. Trahter mahutab koos privaatsaaliga kuni 80 külalist. Sobib ideaalselt perega lõunatamiseks, mõnusaks õhtusöögiks sõprade seltsis või privaatseks ärikohtumiseks. Suvel on võimalik nautida toitu õueosas ja lisaks saavad pere pisemad veeta aega mänguväljakul.

Mimino tähistab augustis oma kümnendat sünnipäeva. Aastatel 2017–2022 on Mimino olnud ainsa Gruusia toidukohana White Guide Eesti restoranide teejuhi nimekirjas.

Tule nautima ehtsaid Gruusia maitseid Jõhvis!

Koduleht: www.mimino.ee

Kiviõli Seikluskeskus

Parima värskes õhus vaba aja veetmise võimaluse leiab Kiviõlist, kus tegevust jagub üheks või hoopis mitmeks toredaks päevaks.

Neli erineva pikkusega suusanõlva ning lisaks lumekrossiraja ja hüpetega lumepark. Kõrguseid peljates saab alustada sõitmist linttõstukiga varustatud õppenõlvadelt.

Keskuses on lai valik rendivarustust ning esindatud on parimad kaubamärgid: Head, Atomic ja Blizzard. Ägedad suusa- ja lumelauakoolitajad panevad päris algajad sõitma ning edasijõudnud saavad koolituselt uusi ja ägedaid sõiduvõtteid.

Kohvikust leiab meelepärast igaüks ja suur pluss on, et prae suuruse saab samuti igaüks ise otsustada. Kohvikus asub ka vahva laste mänguala, kus vahepeal turnimisoskuseid lihvida.

Lisaks on keskuses olemas suur mäevaatega seminariruum ja mõnusad saunad.



Saka mõis – pankranniku pärl

Otse pankranniku servalt leiab täiusliku pärli – Saka mõisa. Saka on üks vähestest Eesti mõisakompleksidest, mis on tervikuna taastatud. Väärib eraldi märkimist, et mõisa asukoht on tõesti eriline ja piisavalt privaatne. Külaliste käsutuses on nii luksuslikku majutust pakkuv härrastemaja, hotell kui ka vastvalminud meretorni toad.

Saka mõisa härrastemaja võlvide all tegutseb restoran, mille menüü ja maitsed on vaid kiidusõnu kogunud. Restoranis on kolm söögisaali, üks neist on kohandatud just lastega perede jaoks.

Mõisahotelli kõige omapärasemaks jooneks võib pidada hubast väikespaad, kus kehahoolitsuste valik pole sugugi väike. Lõõgastumiseks on bassein, mullivann, kolm erinevat sauna, mitmekesine massaaživalik, kosutav tervisekapsel, tervendav soolakamber ja palju muud.

Oma mitmekesiste võimaluste poolest sobib Saka mõis nii lõõgastavaks puhkuseks, tööalasteks väljasõitudeks kui ka pidulikeks vastuvõttudeks ja pulmadeks.

Luba endale midagi head. Luba endale puhkus Saka mõisas. Võta ühendust kas meilitsi saka@saka.ee või telefoni teel 336 4900.

Jaga
Kommentaarid