Ida-Viru turismiklastri turundusjuhi Meelis Kuuse sõnul on sel aastal talveseikluste seas mitmeid uusi atraktsioone ja ka temal kui kohalikul on avastamisrõõmu küllaga. Kindlasti tasub talvisel ajal külastada võimast juga Valastes ja nautida suusarõõme Kiviõli Suusakeskuses. Uue ja põneva avastamiseks on külastajate jaoks kokku pandud seikluslik otsingumäng Sillamäel, fotojaht Narvas ja eksklusiivne pimedate kaevanduskäikude tuur. Pärast tegusat päeva saab end kosutada, nautides kohalike toidu- ja majutuskohtade külalislahkust ning meenutada päeva saunas-spaas mõnuledes.

Loe lähemalt, millised põnevad talveseiklused sind Ida-Virumaal ootavad, või tutvu talveseiklustega veebilehel www.idaviru.ee/talveseiklus.

Sika-saka Saka matkalt Saka SPAsse
Aeg: 5. märts algusega kell 11.30
Värvika ajalooga Saka mõisa kutsutakse põhjusega pankranniku pärliks. Paiga väge tunnistavad ka kolmeastmeline juga, millele talvise pakasega moodustub mosaiikne jääsein, ja seda valvav vana kaarsild. Kõike seda talverüüs kenadust saab kogeda meie matkakesel, millele järgneb mõnus lõõgastus Saka SPAs.
Vaata lisaks

Valaste jäämaailm ja talveseiklus
Äge talveseiklus ootab külastajaid Valaste matkarajal, mida kliendid avastavad iseseisvalt. Valaste puhkekülas on külaliste käsutuses viie magamistoaga puhkemaja, kus on köök, puuküttega saun, puhkeruumid ja kaminasaal. Külaliste vastuvõtt asub Valaste kohvikus, kus saab võtta pruukosti ja soojendada end hõõgveiniga.
Vaata lisaks

Valaste juga

Pankranniku vähetuntud jugade matk

Aeg: 20. veebruar algusega kell 12 ja 5. märts algusega kell 11
Muljetavaldavaks võivad jääpurikad kasvada ka räästa all. Ahhetama panevad aga pangalt alla langevate jugade värvilised jääskulptuurid. Kutsume kaema Ida-Virumaa talviseid jugasid, mille seas on nii Baltikumi kõrgeim Valaste, põneva nimega Kuristiku kurisu kui ka mõni avastamata pärl.
Vaata lisaks

Tule mölla Kukruse mõisas koos päris kelgukoertega!
Kukruse mõisa naabruses elavad kolm toredat kelgukoera: haskid Vixen ja Athena ning samojeedi koer Luna. Talveseiklus sisaldab nii kohtumist ja mängimist-möllamist koertega kui ka pääsu muuseumi.
Vaata lisaks

Talvine fotoseiklus Narvas
Narva talvine fotoseiklus on Narva Muuseumi ja Victoria bastioni kasemattide ühine seikluslik ekskursioon, mis tutvustab osalejatele mänguliselt Narva linna ja selle ajalugu ning annab võimaluse täiendada oma fotokogu imeliste talviste fotodega lumisest Narvast.
Vaata lisaks

Victoria bastioni kasematid

Operatsioon J
Otsingumäng „Operatsioon J” toimub nutitelefoni abiga Sillamäe linna tänavatel ja annab ülevaate laste talvetraditsioonidest Sillamäel 1950.–70. aastatel. Suurepärane tegevus talvel õues aja veetmiseks. Mängu saab tellida Sillamäe Muuseumis.
Vaata lisaks

Eksklusiivne tuur pimedates kaevanduskäikudes ehk maa-alune rohepööre
Retk läbi pimedate maa-aluste käikude tekitab ihule mõnusa tibutagi. Läbi pimeda teekonna kuuled tõestisündinud lugusid maa-alusest kaevanduseelust ja näed just nii palju, kui julged vaadata.
Vaata lisaks

Värske õhu käest sooja sauna!
Kui talveilmaga külm kontidesse jõuab, on aeg keha saunas soojaks ajada. Meresuu SPA vee- ja saunakeskuses jagub lõbu ja lõõgastust kogu perele. Majas olles ära unusta külastamast ka restorani Meloodia.
Vaata lisaks

Maitseelamused pärast seikluslikku päeva
Gruusia trahter Mimino kutsub lapsi nautima magustoite 50% soodsamalt. Nautimiseks on võimalik valida kas pannkook moosi või jäätisega, jäätisevalik moosiga või jäätisekokteil.
Vaata lisaks

Parim puhkus ja magus uni pärast seiklust
Suusa- ja uisusõbrad kõik Karukella puhkemajja! Paki autosse oma pere või sõbrad, võta kaasa lemmikloom ning mis peamine – suusad, lumelauad ja uisud. Karukella puhkemaja on parim peatuspaik kuni kümneliikmelisele seltskonnale.
Vaata lisaks

Mäetaguse Mõisa Hotell & SPA jagab kingitusi
Kokku on pandud neli muinasjutulist puhkusepaketti ja nende kõigiga tuleb kingituseks kaasa üks lisaöö.

Maitsekohtunike pakett 145 €
18+ tagatoa pakett 108 €
Romantikapakett 196 €
Privaatsaunapakett 156 €
Vaata lisaks

Puhkusepakett „Vannilõõgastus”
Mõnus puhkus Narva hotelli uues Deluxe Juuniorsviidis, kus ootab sind pudel veini ja lõhnaküünlad, paketti kuulub ka õhtusöök restoranis M. Chagall.
Vaata lisaks

Pakett „Teeme teile külma!

Toila SPA Hotelli pakett sisaldab majutust koos hommikusöögiga ja saunakeskus Termid külastust. Täiskasvanutele on mõeldud krüosauna ehk külmakapsli seanss ja lastele preemiaks jäätist.
Vaata lisaks

Talvine lõõgastus president Pätsu suveresidentsi kõrvalhoones
Kas teadsid, et Ida-Virumaal Toilas saab lõõgastuda hoones, mille ajalugu ulatub eelmisesse sajandivahetusse? Toila Oru pargi vahetus läheduses asub hoone, mis on olnud kasutusel president Pätsu suveresidentsi kõrvalhoonena ja pakub nüüd ajaloohõngu koos luksusliku lõõgastusega nii peredele, paaridele kui ka sõpruskondadele.
Vaata lisaks

Kõik Ida-Viru talveseiklused leiad lehelt www.idaviru.ee/talveseiklus.

Jaga
Kommentaarid