5. Las Vegas Motor Speedway

Viiendast alustades: Las Vegas Motor Speedway on üks tuntumatest ralliradadest Ameerika Ühendriikides, kus korraldatakse kuulsaid NASCARi võistluseid. NASCAR on rallisport, kus autodega sõidetakse tundide viisi ovaalikujulisel ringrajal, kuniks kõige vastupidavam ja kiireim etapi võidab. NASCARi hooajal on 1500 etappi 100 erineval rajal 48 erinevas osariigis. Lisaks toimub Las Vegas Motor Speedwayl teisi huvitavaid motoüritusi, nagu kiirendusvõistlused sirgel rajal. Võimalus on ise käpp mängu panna ja sõita ringrajal NASCARi või F1 masinatega. Kindel adrenaliinilaks ekstreemsemale spordifännile!

4. Paiute golfirada

Sobib tõelisele golfifännile või romantilise meelelaadiga spordisõbrale. Las Vegase kesklinnast vaid 25 minuti kaugusel laotub keset kõrbe oaasi meenutav golfiväljak.

Paiute golfiväljaku muudab omapäraseks kontrast kuiva kõrbe ja vohava rohelisuse vahel. Lisaks on tagaplaanil imekaunis vaade Sierra Nevada mägedele. Pärast mängu on võimalus nautida päikeseloojangut või -tõusu, sest kohapeal pakutakse ka võrratut õhtu- ja hommikusööki.

3. Spordibaar The Still

Kui plaan minna vaatama NHLi mängu ei õnnestunud, sest piletid on taas välja müüdud, rääkimata eksklusiivsest VIP-loožist, siis teeb õhtu meeldejäävaks spordibaar The Still. The Still on parim koht, kus otseülekandeid koos teiste fännidega vaadata ja kaasa elada. Tegu on klassikalise spordibaariga, kus on 27 ekraani, mis näitavad erinevaid otseülekandeid spordiüritustest. Isuäratav Ameerika pubitoit, hulk spordisündmuseid otseeetris ja põnevust lisav fännide spordiennustus – ilmselt on see iga spordisõbra õnnevalem.

2. Allegianti staadion

Peale hoki ja NHLi on linn kuulus ameerika jalgpalli poolest. Allegianti staadioni koduklubi on Las Vegas Raiders, üks tuntuimaid NFLi tiime üle kogu maailma. Isegi Eesti spordipoodidest saab endale soetada Raidersi logoga riideid. Kui juba Las Vegases olla ja saad näpatud kuskilt piletid NFLi mängule, siis tasub kindlasti minna ning kohapeal kogeda põliste fännide lööklauseid ja kaasaelamise kõrvale käivaid traditsioonilisi hot dog'e ja corndog'e. 2024. aasta veebruaris on Allegianti aeg korraldada Super Bowl LVIII, mis on ameeriklaste jaoks juba nagu rahvuspüha.

1. T-Mobile Arena

Kahtlemata üks uhkemaid staadioneid maailmas, kus aasta läbi toimuvad erinevad muusika- ja spordiüritused, nagu NHLi mängud, korvpall, poksimatšid ja UFC oodatuimad vastasseisud.

Peatselt on toimumas Las Vegase T-Mobile’i areenil üks suurimaid UFC matše tänavu aastal, kui teist korda astuvad vastamisi Isreal Adesanya ja Robert Whittaker. T-Mobile Arena on koduks ka kohalikule hokiklubile Las Vegas Golden Knights, mis mängib NHLi Läänekonverentsis. Kohalike jaoks on mängud väga tähtsad ja staadion on fännidest pungil. Lisaks tuleb koduklubi võidu korral, mille tõenäosus liiga seisu vaadates on suur, pärast mängu linna peale kaasa unustamatu melu.

Spordiennustusportaal OlyBet ja NHL on sõlminud eksklusiivse koostööleppe ning see annab Eesti spordisõpradele unikaalse võimaluse sõita äriklassis ja luksuslikult otse Las Vegasesse VIP- looži NHLi mängu vaatama. Kuidas anda oma panus eksklusiivse reisi võitmiseks, saab lähemalt lugeda OlyBeti NHLi portaalis.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid