Koolivaheajaks on Tallinki meelelahutustiim toonud Baltic Queen’i pardale põnevaid tegevusi igas vanuses lastele, säravat meelelahutust ja tuntud artiste, kelle muusika ja showprogrammid toovad pärast pikka ootamist ja külma talve kindlasti värvid meie ellu tagasi.

18.-19. veebruaril võib igaüks kogeda Baltic Queeni pardal isiklikku tänapäeva muinaslugu või ümiseda Tallinna panoraamile lehvitades „Nii ma jälle läen“ koos Terminaatoriga, ning 24.-25. veebruaril on põhjust tähistada Eesti Vabariigi aastapäeva pardal, öelda sõpradele taas saame kokku ja tulla kaasa elama Ivo Linnale & Supernovale.

Lisaks staarartistidele pakub tuntud Eesti meelelahutusagentuur Showstoppers igal õhtul võimalust nautida täiesti uusi ja kaasahaaravaid rokilugude showprogrammi „Knock the Rock!“ ning popmuusika hittidest koosnevat programmi „TopPop!“.

Kõigis vanuses lastele ja lapsemeelsetele pakub koolivaheajal maagilist meelelahutust Mullimees vahva muusikalise mullishowga, millele järgneb ka mullide tegemise töötuba. Kõige väiksemaid reisijaid lõbustavad laeval laste lemmikud Hüljes Harri ja Lotte ning veidi vanematel lastel on võimalik end proovile panna uue põneva interaktiivse seiklusmänguga Hack on the Deck. Loomulikult ei puudu lasteprogrammist traditsioonilised näomaalingud, õhupallid ning suurematele lastele põnevust pakkuvad videomängud ja muu.

„Koolivaheaeg ning märtsi algus on täpselt õige aeg talveunest ärkamisega alustamiseks ning kõige parem on seda teha suurepärase meelelahutusega ja põnevate tegevustega kogu perele,“ ütles Tallink Grupi meelelahutuse juht Kairi Maidla.

Maidla sõnul on sel korral pardale toodud tavapärasest veelgi rohkem tegevusi, kuna tahetakse reisijatele pakkuda tavapärasest veelgi enamat pärast talvist viirushooaega ning paljude jaoks pikka kodusolemist.

„Tahame oma reisijaid lihtsalt poputada: neid hea muusika, mängude, maitsvate toitude ja lähedastega koos veedetud kvaliteetajaga hellitada, sest tunneme, et meil on kõigil seda praegu vaja. Miks siis mitte võtta endale see väike puhkus merel ja lasta meil enda eest vahelduseks kõik ära teha,“ lisas Maidla.

Tallink Grupi laev Baltic Queen alustab regulaarseid väljumisi taas 18. veebruaril 2022 ning väljumised Talllinnast ja Stockholmist toimuvad ülepäeviti. Alates 21. jaanuarist 2022 on Rootsi reisimine taas lihtsustatud ning riiki on lubatud siseneda kas vaktsineerimistõendi, koroona läbipõdemistõendi või 72 tunni jooksul tehtud negatiivse koroonatesti tõendiga. Rootsi valitsus arutab sel nädalal ka 10. veebruarist siseriiklike koroonapiirangute kaotamist.

Lisaks koolivaheaja esinejatele veebruaris, astub 4.-5. märtsil Baltic Queeni lavalaudadel üles Tanel Padar Band ning kevade toovad päriselt kohale 18.-19. märtsil esinevad Karl Erik Taukar band, 1.-2. aprillil esinev The Tuberkuloited ning 29.-30. aprillil esinev igihaljas ja alati särav Anne Veski.