Gran Canarial leiab tegemist küllaga. Siit leiab kauneid randu ja põnevaid matkateesid, saab mitmesugust vee- ja maasporti teha, avastada kohalikku kokakunsti ning nautimist ootab ka kirev ööelu. Kes armastab loodust, võib minna näiteks meresafarile vaalu ja delfiine vaatlema või hoopis linnuretkele. Meie tegime nii üht kui teist, kuid käisime lisaks ka Palmitos Parki loomaaias ning Poema del Mari akvaariumis.

Palmitos Park asub 10 kilomeetri kaugusel kuulsatest Maspalomase düünidest Gran Canaria lõunarannikul, kus asub ka suur osa saare kuurortidest. Pea igalt poolt on Palmitos Parki lihtne pääseda ühistranspordiga, aga peab silmas pidama, et bussid sinna lähevad ainult kindlatel kellaaegadel hommikul ja tulevad tagasi õhtul. Meil jäi eeltöö tegemata, sest otsus loomaaeda minna tuli spontaanselt, seega eeltöö alustamise ajaks olid bussid juba läinud. Seiklesime kohale mitme bussiga ja viimase otsa taksoga, mis Gran Canarial just odav lõbu pole. Aga elamused olid seda väärt.

Palmitos Park on hubane ja kompaktne ning asub looduskaunis paigas, Pilancones’i looduskaitseala veerel, mägede vahel. Vaadata ja kogeda on nii palju, et siin terve päeva veetmine pole mingi probleem.

Vaata galeriid Palmitos Parki loomaaiast:

Vaata lisaks:

Reisijuhi viis Gran Canariale flytoCanarias.

Jaga
Kommentaarid