Kuid millised võiksid olla need Eestimaa paigad ja tegevused, mida sellel talvel kindlasti ette võtta?

Viie privaatse toaga Karukella puhkemaja asub Seiklusmaa südames!

Pered ja sõpruskonnad on oodatud! Karukella puhkemaja asub Kiviõli suusamäe vahetus läheduses ja saanud oma püsiklientidelt hellitlevalt nimeks Eesti parima alpimaja tiitli. Põhjust selleks on enam kui küll – tegemist on kontaktivaba majaga, kus pererahvaga ei kohtuta ja kus lisaks viiele privaatsele kaheinimesetoale – kuhu saab panna ka viis lisavoodit – on tagatud helikindlus, kus soe kuumaveebassein ning saun lasevad ümbritsevat talve viimaste minutiteni nautida, sest kummagi üleskütmiseks ei pea külalised aega kulutama – bassein on kogu aeg soe ja sauna saab pererahvas kokkulepitud ajaks distantsilt küdema panna. Külalistele pakub palju avastamisrõõmu majja peidetud mugavuste kogemine, sest kodulehel nende kohta infot pole.

Hea idee korporatiivklientidele! Eelmiste talvede kogemus näitab, et lisaks nädalavahetuse eraisikutest külalistele toovad korporatiivkliendid nädala sisse oma väiksed kahepäevased seminarid, kus esimesel päeval tehakse tööd, õhtul sõidetakse lumelauda ja teisel päeval tehakse muid põnevaid tegevusi.

Ilusad kohad ja põnevad tegevused vabas õhus. Vabas õhus saab peale suusamäe pakutavate tegevuste ette võtta Valaste joa külastamise, kus soodsa tuule ning külmakraadide puhul imetletakse jäist ilu, mis ümbritsevatel puudel ja piiretel silmailu pakub. Meie külaliste lemmik on lumine seiklusmatk, mille käigus ületatakse parvega kanal, otsitakse aaret ja ületatakse purdeid. Või siis võetakse ette Aidu karjäärisafari – imelised vaated, mis fotodeks jäädvustatakse, saavad seepeale teie Instagramis rekordkoguse laike!

Teistmoodi tubased tegevused. Talvisel ajal on etteteatamisel avatud Purtse pruulikoda, kus lisaks muhedale õllejutule ja kohapealsele õllede degusteerimisele saab kaasa osta tehasehinnaga saunaõlut. Või katsetada Kaevandusmuusemi põgenemistoast põgenemist – kes edukalt välja pääseb, saab veel ka kaevuri kiirkursuse läbida, mille käigus saab sõita maa-aluse rongiga ja haugata üks mehine kaevurieine koos pitsi viinaga.

Oleme rõõmuga kliendi teenistuses! Karukella puhkemaja tellib soovijaile ka transfeeri erinevate objektide vahel, paneb kõik teenused ühele arvele ja esitab vajadusel ka e-arvena.

Lisainformatsiooni saamiseks külasta:


Jõuluimed ootavad Sind mAHHAAkera ägedaimas teaduskeskuses!

AHHAA puhul on tegemist Baltikumi ainsa ja ägedaima teaduskeskusega. Lõbusat ja arendavat tegevust jagub igas eas lastele, põnev on nii pere pisematel kui ka vanematel lastel. Keskuse külastamiseks tuleks varuda aga vähemalt 3 tundi, et jõuaks ära vaadata ja järele proovida kõik 175 ägedat eksponaati.

Viimaseid kuid on avatud väga menukas gravitatsiooninäitus. Lisaks toimuvad iga päev jõuluteemalised teadusteatrietendused ja töötoad. Keskuses on ka Euroopa ainulaadne kerakujuline planetaarium, kus näidatakse kogu perele mõeldud kaasahaaravaid filme. Planetaariumis saab kindlasti tõelise kinoelamuse!

Mida toredat on AHHAAs jõuluvaheajal? Avasta teadusrikas jõuluvaheaeg AHHAAs!

  • Osale koos päkapikkudega lõbusal jõulueksamil!
  • Uuri ja imetle teadusteatris põnevaid virmalisi!
  • Valmista töötoas maitsvat jõulušokolaadi ja -jäätist!
  • Pane end proovile teadusorienteerumises. Iga laps saab auhinna!

AHHAAs on avatud ka Teaduspood, kus on täiesti teistsugune valik arendavaid mänguasju nii väikestele kui ka suurtele. Huvilised saavad tooteid uudistada ning osta neid turvaliselt ja mugavalt ka keskuse e-poest.

AHHAA pühadeaegseid lahtiolekuaegu ja piletiinfot vaata keskuse kodulehelt.

NB! Perepilet kehtib kahele täiskasvanule ja kõigile pere alaealistele lastele, ükskõik kui palju neid on. Pilet kehtib terve päeva, võib ka majast sisse ja välja käia. Külastajatele tasuta parkimine! Jagame ka tasuta jäätist!

Lisainformatsiooni saamiseks külasta:


Mäetaguse mõisahotell – armas omadele ja kodune külalistele!

Ida-Virumaal Mäetagusel põnevas ajaloolises mõisahoones ootab külastajaid privaatne ja vaikne Mäetaguse Hotel & SPA, kus teid võetakse vastu samasuguse soojuse ja sõbralikkusega nagu mõisniku külalisi. Hotellis on 24 renoveeritud mugavat tuba ning kirsiks tordil on mõnusalt soe ja lõõgastav spaa, kus õhu- ja veetemperatuur on kogu aeg 30 kraadi ringis ning kokku leiab Mäetaguse Hotel & SPAst seitse erinevat sauna.

Alusta puhkust näiteks supelmajas, kus on kaks 25-meetrist ujumisrada, kolm sauna ja massaažibassein. Lisatasu eest saab soetada pääsmed 18+ tagatuppa, mis avab ukse nelja mahedasse sauna, mullivanni ja lõõgastuspesadesse, kust hämaral ajal on romantiline valgustatud mõisaparki imetleda ja omakeskis maailma parandada.

Pärast lõõgastumist saab keha kinnitada mõisahotelli eestipärases restoranis Rosen, kus portsud on maakohale iseloomulikult suured ja toitvad ning valmivad ainult värskest ja eestimaisest toorainest. Kuna Mäetaguse mõisa viimane mõisnik Otto von Rosen oli auastmelt Venemaa keisririigi kindralmajor, siis on restorani menüüd rikastatud ka Vene köögi nüanssidega ning toidukaardilt leiab autentse borši, käsitööpelmeenid, ahvenakotleti ja suussulava pavlova.

Kindlasti tasub broneerida otse Mäetaguse Hotel & SPA e-posti kaudu info@moisahotell.ee. Mäetaguse mõisahotell on puhkamiseks turvaline paik, sest rakendatakse riiklikest piirangutest veelgi rangemaid meetmeid. Loe COVID-19 infot meie kodulehelt.

Lisainformatsiooni saamiseks külasta:


Eckerö Line – veeda mõnus talvepäev Helsingis või naudi minikruiisi mõnusid MS Finlandia pardal!

Eckerö Line’i kiire ja mugav reisilaev MS Finlandia viib sind iga päev üle lahe Soome. Helsingis ootavad sind Aleksanterinkatu jõulutänav ja jõulutuledes Esplanaadi park, omaette vaatamisväärsuseks kujunenud kaupluste jõuluteemalised vaateaknad ning Kauppatoril ja Havis Amanda kuju (ehk Manta) lähiümbruses asuv Helsingi jõuluturg.

Eckerö Line’i kodulehel www.eckeroline.ee saad endale broneerida mõnusa päevakruiisi Helsingisse või hoopiski minikruiisi MS Finlandia pardal, mil maaleminekut Helsingis ei toimu. Mõnusa merereisi tagamiseks tasub broneerida privaatne kajut, kuhu saad jätta oma üleriided ja asjad, et siis rahumeeli laeva restoranidesse einestama või hoopis poodidesse jõulukinke soetama minna.

Buffet Eckerö restoranis on kaetud jõuluteemaline pidulaud, kus saab mekkida traditsioonilisi Soome jõuluroogasid, nautida erinevaid liha- ja kalahõrgutisi või tunda rõõmu jõuluhõngulistest dessertidest. Eckerö Marketist ja teistest laevakauplustest saab supersoodsate merehindadega osta nii jõulukingitusi kui ka külakosti. Kui sisseostud on tehtud ja keha kinnitatud, siis tasub seada sammud baari Nosturi, kus suurtest panoraamakendest saab imetleda talvist merekargust ning nautida tassi kuuma kohvi või teed.

Ootame sind nautima talvist merereisi MS Finlandia pardal!

Lisainformatsiooni saamiseks külasta:


Eesti Vabaõhumuuseum – koht, kus elab Eesti ajalugu!

Kuigi Eesti Vabaõhumuuseumi talvine rütm on rahulikum, jätkub siin põnevat tegevust küllaga. Siin saab kogeda Eesti talurahva ajalugu, ümbritsetuna kaunist loodusest ja värskest õhust. Jalutada saab looduskaunis metsapargis, astuda sisse soojadesse taludesse, teha hobusõitu ja kui lund jätkub, siis ka paar kiiremat tiiru tõukekelguga. Kas teadsid, et vabaõhumuuseumis asub Rocca al Mare ja Kakumäe piirkonna parim kelgumägi?

Erinevaid kogupereüritusi, millest osa saada, toimub muuseumis rohkelt. Jõulupühade tähistamine algab 18.–19. detsembril programmiga „Jõulud Eesti külas”, kus saab osa jõulukommetest nii 19. sajandi rehetares kui ka moodsalt ehitud 2019. aasta korteris. 21. detsembrist 30. jaanuarini tasub haarata härjal sarvist ja tulla vabaõhumuuseumisse Jõulusokuga seiklema – tegemist on lõbusa ja hariva kogu pere orienteerumismänguga, mis viib külastajad vabaõhumuuseumi parki ja taludesse vanaaja jõulukommetega tutvuma.

Uut aastat alustab Eesti Vabaõhumuuseum hooga, sest 8. jaanuaril tähistatakse kontsertide, õpitubade ja rahvamängudega talsipühi ja talviseid svjatkasid. Meeleolukas vastlapäev 27. veebruaril ja maaselnitsa 5. märtsil panevad muuseumi talvistele tegevustele punkti ning juhatavad sisse kevadise hooaja. Eesti Vabaõhumuuseum on avatud teisipäevast pühapäevani kell 10–17, muuseumi park ja kelgumägi kell 10–19. Muuseum on pühadeks suletud 24.–25. ja 31. detsembril ning 1. jaanuaril.

Lisainformatsiooni saamiseks külasta:

Jaga
Kommentaarid