“Jõulud hakkavad taas kätte jõudma ning lähedaste ja sõprade kingikotid ootavad täitmist. Hea jõulukink rõõmustab nii saajat kui tegijat ning on ka ülejäänud maailma suhtes lugupidav ja jätkusuutlik. Siin & Sääl e-poe valikust leiab kingikotti maitsvaid suupisteid, ägedaid aksessuaare ja huvitavaid riideesemeid Afganistanist Togoni. Neid asju soetades saavad Eestis elavad pagulased ja rändetaustaga inimesed tutvustada oma kodumaa maitseid ja traditsioone ning teenida veidi lisaraha,” ütles Eesti Pagulasabi tugiteenuste juht Anu Viltrop.

Virtuaalsel jõulubasaaril on oma toodetega esindatud näiteks Süüria, Türgi, Jordaania, Togo, Gruusia ja Afganistan. Lisaks saab kingikotti osta Siin & Sääl kokkade valmistatud süüria- ja türgipäraseid maitsekohve ja -teesid ning küpsiseid.

“Toit toob inimesi kokku mitmel erineval tasandil ning on osa kultuurilise identiteedi väljendusest. Öeldakse, et armastus käib kõhu kaudu, seega soovime seda mitmekesisust läbi maailma maitsete jagada ka teiega,” ütles Siin & Sääl toiduvaldkonna eestvedaja Kirke Piirikivi.

Siin & Sääl virtuaalne jõulubasaar toimub 03.12-17.12 aadressil siinjasaal.ee/pood, vaadata tasub ka Facebook’i üritust. Ostudega toetatakse Eestis elavaid pagulasi ja rändetaustaga inimesi.

Jaga
Kommentaarid