Tallinna lennujaama kommertsjuhi Eero Pärgmäe sõnul erineb käesoleva aasta talvine lennuplaan varasemate aastate omast, kuna lennufirmad on lisamas nii uusi liine kui ka lisasagedusi juba olemasolevatele liinidele.

„Väga aktiivselt on turul laienemas Ryanair, kes lisab talvisesse lennuplaani seitse uut sihtkohta ning tänase lennuplaani kohaselt saab neil olema Tallinnast 37 lendu nädalas, võrdluseks suvel oli see number 17“. Lisaks uutele liinidele taasavatakse lennud mitmetesse eestlastele tuttavatesse sihtkohtadesse nagu Malta, Edinburgh ja Düsseldorf.

Ryanairi uued liinid:

  • 28. oktoobril avati Tallinn-Billund liin. Lennud hakkavad toimuma kaks korda nädalas, neljapäeviti ja pühapäeviti.
  • 29. oktoobril avati Tallinn-Stockholm Arlanda liin. Lennud hakkavad toimuma kolm korda nädalas, esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti.
  • 31. oktoobril avati Tallinn-Barcelona ja Tallinn-Liverpool liin. Lennud Barcelonasse hakkavad toimuma kaks korda nädalas, kolmapäeviti ja pühapäeviti. Lennud Liverpooli hakkavad samuti toimuma kaks korda nädalas, kolmapäeviti ja pühapäeviti.
  • 02. novembril avatakse Tallinn-Napoli ja Tallinn-Pariis Beauvais liin. Lennud Napoli hakkavad toimuma kolm korda nädalas, teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti. Lennud Pariisi hakkavad samuti toimuma kolm korda nädalas, teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti.
  • 03. novembril avatakse Tallinn-Rooma Ciampino liin. Lennud Rooma hakkavad toimuma kaks korda nädalas, kolmapäeviti ja laupäeviti.