Põhjamaade nädala raames on avatud kuulsale Norra maadeavastajale Nansenile pühendatud näitus, toimub mitu põnevat ekskursiooni Narva muuseumis, kontsert ja perepäev. Koolivaheaja nädalal kutsuvad restoranide nädalal üheksa aasta läbi avatud Hiiumaa toidukohta maitsma just selleks nädalaks valminud erimenüüd. Tule naudi koolivaheaega saarel!

Tallinnas lõpeb reedel Tallinn Fashion Week, mille raames toimuvad veel viimased etendused. Laupäeval peetakse loomaaias lumeleopardi päev.

Tallinn Fashion Week. Foto: Erlend Štaub

Muusikahuvilisi ootab Tartus ja Tallinnas kaasaegse eksperimentaalse süvamuusika festival Afekt; Tallinnas, Pärnus ja Jõhvis A Cappella Festival, mis toob esinejaid UKst, USAst ja Sardiiniast ning mille raames toimub ka põnev ööjämm! Mitmed teatrietendused, mis tõlgitakse eesti keelde, toimuvad festivali Kuldne Mask raames.

Afekt. Foto: Puhka Eestis

Kinost ja kunstist soovitame laupäeval Disainimuuseumis avatavat näitust Eesti moe avangardi teemal. Fotografiskas on Tallinnas sajandat sünnipäeva tähistava Eesti Arhitektide Liidu kuraatornäitus “TÄNAV I”, mis toob fookusse tänavaruumi. Rahvusooperis Estonia on avatud moekunstinäitus, mille raames esitlevad üheksa Eesti moekunstnikku oma loomingut läbi varvaskingade. NB! Näitust saab külastada ainult siis, kui oled juba Estonias ja lähed etendust vaatama, niisama minna ei saa. Vali meeldiv etendus Estonia mängukavast!

Pühapäeval joostakse Nõmmel rabas ning Pärnu ootab rannajooksule - osale kindlasti, sest Eestis pole just palju võistlusi, kus saab mere ääres joosta. Osaleda on võimalik ka matkates.