Rixos Beldibi asub mererannal kesk maalilist loodust, 25 kilomeetri kaugusel Antalya kesklinnast. Hotelli tubadest avaneb lummav vaade merele, aiale või mägedele. Hotell on ideaalses harmoonias ümbritseva loodusega. Modernsed toad ja imelised vaated merele või ümbritsevale loodusele teevad teie puhkusest täiusliku.

Lõõgastuge ja ammutage energiat ühes piirkonna suurimas spaas Anjana. Lai valik eksklusiivseid spaaprotseduure aitavad teil nautida ja täiuslikult lõõgastuda, samal ajal kui teie lapsed veedavad aega lasteklubis Rixy Kids Club.

Seitse restorani ja viis baari

Rixos Beldibi külalised ei pea tundma nälga ega janu! Õhtustage suurepäraseid mereande pakkuvas à la carte-restoranis Mermaid või BBQ-restoranis, kus serveeritakse imemaitsvaid kebabe ja grill-liha.


Lisatasu eest saab õhtustada Itaalia restoranis La Rosetta või Prantsuse restoranis Sparx. Eriti õhtusel ajal on väga atraktiivsed basseini- ja rannabaar, samuti ootavad külastajaid vitamiinibaar, Iiri pubi ja baar Rixos Lounge.

Pärast maitsvaid eineid aitab sportlikus vormis püsida professionaalne treenerite meeskond spordiklubis Exclusive Sports Club.

Neid, kellele ei piisa vaid hotelliterritooriumil puhkamisest, ootavad matkarajad Tauruse mägedes ja põnevad vaatamisväärsused, mis on kantud UNESCO maalimapärandi nimistusse.

Kas juba unistate puhkusest Rixos Beldibi hotellis? Rixos Beldibi ainuesindaja kogu Baltikumis on reisikorraldaja TUI Baltics. Mainekas reisikorraldaja on turismi valdkonna liider Euroopas ja pakub teile eksklusiivseid hotelle, parimaid hindu ning suurepärast teenindust. TUI Baltics esindused asuvad Tallinnas, Riias ja Vilniuses, mis võimaldab kõigi kolm riigi klientidel leida just endale sobivaima pakkumise ja sihtkoha.
Jaga
Kommentaarid