Suvel, eriti veel nii palaval, inimesed tihti pikki plaane ei tee, seega pole mingi ime, kui mõni alles nüüd ärkab ja avastab, et nädalavahetusel toimub Rally Estonia. Uurisime, kas viimase hetke ärkajatele majutuskohti veel jagub ja mis hinna eest neid võiks saada.

Populaarses majutuskohti vahendavas keskkonnas Booking.com on hetkel Rally Estonia nädalavahetuseks 15.-18. juuli kahele inimesele Tartu linnas saadaval 52 majutuskohta. Üks neist — Looming Hostel on pakkuda päris soodsalt, nimelt vaid 97 eurot kolm ööd kahele, kuid järgmine on juba 220 eurot ja sealt edasi lähevad hinnad kiirelt üles. Kõige kallim variant on ööbida majutuses Cozy apartment in Tartu, milles saad kolm ööd peatuda 5580 euro eest.

Looming Hostel. Foto: Booking.com


Cozy apartment in Tartu. Foto: Booking.com

Kodumajutusi vahendava Airbnb lehelt leiab aga samasse vahemikku lausa 88 pakkumist. Kõige odavama ööbimiskoha Avatud ruum saab kätte vaid 78 euroga kolmeks ööks ja ka kalleim hind jääb Booking.com-i hinnale kõvasti alla — nimelt majutuse Maitsekas korter viisakale seltskonnale saab kolmeks ööks enda viisakatesse kätesse vaid 2807 euro eest.

Avatud ruum. Foto: Airbnb

Maitsekas korter viisakale seltskonnale. Foto: Airbnb

Tähele tuleb panna seda, et paari järgmise päeva jooksul need hinnad ainult kasvavad, samuti jääb võimalusi vähemaks, nii et kui plaanis minna, hakkab küll päris kiire.