Tallinna lennujaama kommertsjuhi Eero Pärgmäe sõnul on tegemist kauaoodatud liini ja vedajaga. „Meil on hea meel, et lennundus on taastumas ja Tallinna lennujaamast on võimalik avada uusi liine ning tervitada uusi lennufirmasid. Zürich on seni olnud kasutamata potentsiaal — eestlaste huvi Šveitsi lendamise vastu on olnud suur ja ka vastupidi, kuid võimalusi on selleks seni nappinud. Senine reisijate tagasiside uuele liinil on olnud väga positiivne ja huvi suur, mille kinnituseks on lennufirma lisanud juuli keskpaigast ka neljapäevase ja augustist teisipäevase iganädalase lisaväljumise,” rääkis Pärgmäe.

Lufthansa Grupi Balti riikide ja Soome piirkonna müügijuht Christopher Zimmer tunneb samuti suurt rõõmu SWISSi tuleku üle Eestisse. „Tallinn-Zürich liin loob otseühenduse Šveitsiga ning pakub mugavaid jätkulende Zürich Kloteni lennujaamast paljudesse teistesse sihtkohtadesse. Lisaks sellele on Zürichi liin heaks täienduseks meie grupi tänasele lennuühendusele Tallinnast.“

Ühendus Šveitsi suurima linna ja ärikeskuse Zürichiga loob eestlastele võimaluse otse Šveitsi lennata, kus omakorda on kohe paistmas Alpide nõlvad ning hea võimalus ka alustada Kesk- ja Lõuna-Euroopa ringreisi. Rohkem infot lennugraafikute ja piletite kohta saab SWISSi kodulehelt.