Euroopa suurim parvlaevaoperaator DFDS, kes sõidab muuhulgas igapäevaselt Paldiski ja Kapellskäri vahel, toob välja kolm suurt autoreisimise eelist.

Privaatsus

Autos on sul oma privaatne ruum, mida ei pea jagama võõraste ega juhuslike kaasreisijatega, sest sina saad otsustada, kellega veedad oma teekonna reisisihtkohta. Vali reisikaaslaseks pereliikmed, sõbrad või kasvõi lemmikloom ning tunne ennast omade ringis mugavalt ja turvaliselt.

Vabadus

Ole ise oma reisi planeerija — ühest punktist teise punkti saad edasi liikuda endale sobival ajal, sest autoga reisides ei pea sõltuma lennugraafikutest. Puhkus on puhkamiseks, mitte hommikul kell neli ärkamiseks ja lennukile ruttamiseks, mis lükkab tihtipeale sassi kogu järgneva unegraafiku. Tee vahepeatusi seal, kus tuju ja tahtmine tuleb ning siruta jalgu endale sobival ajal. Erinevalt lennukiaknast on autoaknast võimalus näha reisi ajal rohkem, sest kõigile on garanteeritud hea vaatega aknakoht.

Piiramatu pagas

Paki kaasa nii palju pagasit, kui autosse mahub ning nii palju, kui vaja võib minna. Läbipaistvad kilekotid on ajalugu, sest 100 ml vedelikke ei ole autoga reisides piiranguks. Enam ei pea sihtkohas käima kõigepealt läbi kauplusest, et kulutada raha uutele toodetele, mis vedelikupiirangu tõttu koju pidid jääma. Ainsaks pagasipiiranguks on auto pagasiruum, mis mahutab hästi pakitult kõik autoreisiks vajaliku ja pagasi sisule on kerge igal ajahetkel ligi pääseda.

Osale konkursil SIIN!