Viimase aasta jooksul on sõna „väliüritus” omandanud uue vabastava ja piiranguid välistava tähenduse. Kui riigis kõik keelatud oli, siis väliüritused teatud osalejate limiidiga kuidagi ikka toimida said. Käesolevaks hetkeks näitavad aga kõik märgid, et suvi sellel aastal tuleb ja kohe kindlasti oma täies hiilguses. Nii pole väliüritus enam lahendus väljapääsmatule olukorrale, vaid kõigile osalejatele kordumatut seikluslikku emotsiooni pakkuv tegevus.

Kui kordumatud emotsioonid juba jutuks tulid, siis alati soovib inimene kogeda midagi uut ja huvitavat. Mis oleks, kui prooviks sellel suvel uut seikluslikku orienteerumismängu „Lost Fear”, mis on korraldatud ulmestsenaariumi võtmes.

Ahne korporatsioon, moraalilage biokeemik, tõhus antiviirus

Mäng „Lost Fear” on korraldatud selliselt, et mängus osalejad satuvad vastavalt stsenaariumile ekstreemsesse rolli kuskil müstilises apokalüptilises tulevikus. Katusteemaks on orienteerumismängul ulme-žanr, postapokalüptiline tulevik. Kui jätta välja viimase pooleteise aasta äärmiselt kahetsusväärsed sündmused, siis on ulmes juba ammu filosofeeritud ühe oma põhinarratiivina teemal, et kuskil salajases laboris töötatakse välja midagi biokeemilist, mille vallandumine inimkonnale just bingovõitu positiivses mõttes ei tähenda.

Nii on ka mängus „Lost Fear” sees ahne korporatsiooni poolt kõrvalises kohas asuvasse mahajäetud hoonesse rajatud ülisalajane allhankelabor, mille seinte vahel on suudetud luua uute patogeenmutatsioonide ülene antiviirus. Sellest ilma pikema sissejuhatuseta hädad ja õnnetused pihta hakkavadki. Küll selgub, et laboris loodud produkt on kurjakuulutavalt tõhus, kuid kahjuks ääretult ebastabiilne hoiustamisel ja transpordil. Lisaks soovivad konkureeriva korporatsiooni agendid seda saavutust endale varastada, et toode siis oma kabamärgi all kasumlikult turule paisata.

Kujuneb olukord, kus vahendeid ei valita. Nagu alati leidub laborisiseselt reeturlik ambitsioonikas, eetikalõtkudega biokeemik, kes teatud rahalise kompensatsiooni eest on nõus antiviirust konkurentidega jagama. Otse loomulikult läheb üleandmistehing mingitel põhjustel luhta ja süžeeliini siseneb temaatilisse rolli kehastunud mängutiim.

Mängu alguses on „Lost Fearis” osalejad lihtsad, rahulikud matkajad, kes on valel ajal vales kohas. Mida aga peavad tegema kangelased, kes on sellisesse situatsiooni sattunud? Mängustsenaariumi järgi tuleb neil loomulikult läbida erinevaid takistusi ja ületada erinevaid raskusi, et antiviirus turvalisse kohta toimetada, päästes sellega nii inimkonna kui ka maailma. Seda siis selleks korraks ...

Mäng, mis on seiklusterohke ja adrenaliini pakkuv

Mängu korraldaja organiseerib kõikidele osalejatele temaatilised rekvisiidid ja rajakorralduse ning teostab tegevus juhtnööride andmise liikumiseks ühest geograafilisest mängupunktist teise. Hetkel oodatakse ennekõike gruppide tellimusi: pange grupp kokku, veenge sõbrad osalema ja andke sellest mängukorraldajatele teada. Üksikmängijatele avatakse mäng ilmselt juuli lõpust. Siiski võib oma soovist anda teada ka nüüd: võib juhtuda, et sarnastest huvilistest saab panna kokku ühe mängumeeskonna.

Mängud „Lost Fear” toimuvad Tartu ja Tallinna lähistel, temaatiliste vaatevisuaalidega kohtades. Eritellimustel ja erikokkulepete alusel on võimalik teenust tellida ka mujale Eestisse.

Vaata rohkem ja täpsemalt www.lostfear.ee. Lisainfot ja pakkumist küsi aadressilt info.lostfear@gmail.com. Meie tegemistega jooksvalt kursisolemiseks jälgi meid Facebookist!

Jaga
Kommentaarid