Kontsern avab suvehooaja kruiiside müügi Eesti klientidele erireisidega Ahvenamaa pealinna Mariehamni ettevõtte legendaarse laevaga Silja Serenade, väljumised Tallinnast Mariehamni toimuvad 2., 4., 6., 8., 10., 12. ja 14. juulil.

„Ootuspäraselt avaneb 1. juulist reisimine Eesti ja Soome vahel ka turistidele, arvestades mõlema riigi head vaktsineerimistempot ja pandeemia olukorra jõudsat paranemist. Eriti hea meel on pakkuda Eesti klientidele, kes on pikisilmi oodanud suvekruiiside avanemist, võimalust reisida Ahvenamaale meie laevastiku ühe tõelise pärli, muljetavaldava laeva Silja Serenade pardal, mis on ühtlasi meie Soome klientide seas läbiviidud küsitluse põhjal meie põhjanaabrite lemmiklaev,“ ütles Tallink Grupi toote- ja müügidirektor Marina Jõgi.

„Meie klientide hiljutise tagasiside põhjal hindavad meie kliendid kruiisi juures kõige kõrgemalt just maitseelamusi laeva restoranides. Seetõttu pakume oma headele klientidele rohkesti võimalusi saada laeva pardal osa hoolega valitud maitseelamustest igale maitsele - nautides maitsvaid roogi tänavatoidust kuni rikkaliku buffet valikuni ning osa saada ka eksklusiivsest à la carte restorani NORDIC menüüst, mis on inspireeritud eelmisel aastal Tallinnasse Euroopa parimad tippkokad kokku toonud Bocuse d’Or Euroopa gastronoomiavõistlusest, ning mille koostas spetsiaalselt Tallinkile Eesti esindaja võistlusel Artur Kazaritski,“ selgitas Jõgi.

„Oleme teinud omalt poolt kõik vajalikud ettevalmistused, et meie kliendid võiksid end laeva pardal tunda igati mugavalt ja ohutult, ning kogu kruiisielamust - toitlustust, ostlemist kui ka meelelahutust - täiel rinnal nautida kui selle suve kõige mõnusamat puhkust Läänemerel," kinnitas Jõgi.

Lisaks täna avatud Ahvenamaa erikruiiside piletimüügile, on juba praegu ettevõtte klientidel võimalik nautida kruiise “eikuhugi”, ehk ilma sihtkohas maale minekuta merereise – pakkumisel on 5-tunnised minikruiisid Helsingi ja Tallinna liinil süstiklaevadel Star ja Megastar mitme väljumisega iga päev.

Ettevõte jälgib pidevalt nii erinevate koduturgude riikide vaktsineerimiskavade arenguid, üleüldist pandeemiaolukorda oma koduturu riikides kui ka riiklike reisipiirangute olukorda, ning langetab otsuseid täiendavate laevaliinide ja kruiiside ning juulikuu ja hilisema ajavahemiku osas lähiajal.