Loe, milliseid jubedaid kogemusi on inimestel hotellides ööbides olnud ja täna õnne, et ise midagi sellist üle elama pole pidanud. Või oled?

1. "Head" halloweeni!

Dillon oli halloweeni ajal ärireisil. Hotelli jõudes avastas ta, et tuba, kus ta pidi peatuma, on koristamata. Talle anti teine tuba, kuid ka see osutus räpaseks. Kolmas tuba, kuhu Dillon saadeti, tundus esmapilgul normaalne.

Ennast tuppa sisse seades hakkas ta aga kuulma karjeid ja kellegi nutmist. Kui ta sellest vastuvõtulaua töötajale rääkis, sai ta teada, et tema toa kõrvale on üles seatud ajutine kummitustemaja. Kuna ta oli pidanud mitu korda tube vahetama, otsustas ta siiski oma tuppa jääda ja hirmuäratavad hääled välja kannatada.

2. Õhukesed seinad

Väga paljudes hotellides tunduvad seinad justkui papist. Bruce Northam peatus oma vennaga ühes Bali hotellis. Sõbraliku norimise käigus lükkas mees oma venna vastu seina, mis selle peale kokku varises. Väga ainulaadne viis, kuidas oma naabritele "tere" öelda. Kõrvaltoas oli Indoneesiast pärit paarike, kes parasjagu mesinädalaid pidas.

3. Kummitav hotell

Seda lugu jagas üks endine Holiday Inn`i töötaja. Ta oli ühel õhtul vastuvõtulauas tööl ja sai kõne, kus kurdeti, et ülemised naabrid trambivad ja lärmavad. Kuid see oli võimatu, kuna peale selles toas toimunud mõrva ehitati see ümber laoruumiks. Hoolimata sellest on ka teised külastajad sama asja kurtnud.

4. Kopsakas hind peo eest

Ühes hotellis peatus grupp mehi, kes käisid õhtul linna peal poissmeeste pidu pidamas. Enne oma tubadesse jõudmist olid nad ennast väga purju joonud. Kui toateenindajad järgmisel hommikul ühte tubadest, kus mehed peatusid, koristama olid läinud, leidsid nad eest õõvastava pildi. Mehed olid igale poole oksendanud ja roojanud. Hotellil tuli tuba remontida ja uus mööbel soetada. Süüdi olevad mehed pidid oma peo eest rohkem maksma, kui algselt arvestanud olid.

5. Leitud: üks kadunud käsi

Redditi kasutaja berthejew leidis hotellitoa voodi alt inimese käe. Tuleb välja, et samas toas oli mitu kuud tagasi toimunud narkootikumidega seotud tehing, kuid asjad olid läinud kehvasti ning üks mees tapeti. Laibal oli puudu üks käsi, mille paraku leidiski berthejew.

6. Leitud: üks kasutatud kondoom

Vahel levivad kuulujutud, et mõnes hotellis ei vahetata iga külastuse järel voodipesu. Enamasti ei vasta need tõele, kuid Redditi kasutaja TheGazorpazorpParker leidis ärgates oma voodist üllatuse. Hommikul asju kokku pakkides ei leidnud ta enda telefoni. Ta võttis voodikatte ära, et näha, kas telefon on ehk seal. Telefoni asemel leidis ta aga kellegi kasutatud kondoomi, mille kõrval ta oli terve öö maganud.

7. Õnnetus mullivannis

Redditi kasutaja Bayareabrunette kirjutab korrast, kui ta Las Vegases olles alkoholiga liialdas. Peale pidu hotelli naastes otsustas ta mullivanni minna. Kuid ta oli nii purjus, et jäi sinna magama. Teda äratasid kohalikud politseinikud, kes teda hotellivara rikkumise eest vahistama olid tulnud. Nimelt olid kaks tuba saanud veekahjustused, kuna vann oli hakanud vett üle ajama. Bayareabrunette maksis raha, mida kindlustus temalt nõudis ning tänu sellele pääses kriminaalkaristusest. Lisaks otsustas hotelliomanik naise koostöövalmiduse eest anda talle ülejäänud peatumise päevadeks sviit.

8. Äratus kell kaks öösel

See lugu on Redditi kasutaja bunnylebowski1 poolt, kes peatus ühes odavapoolses Las Vegase hotellis. Ta magas rahulikult enda toas, kuni hommikul kella kahe ajal koputas keegi väga tugevalt toa ukse peale. Bunnylebowski1 aimas halba ja proovis püsida võimalikult vaikselt. Ukse taga olev inimene ootas mõned minutid ja koputas siis uuesti. Umbes minuti pärast oli koridorist kuulda püssilaske. Järgmisel hommikul väitis vastuvõtulaua töötaja, et ei tea laskudest midagi.

Allikas: cheatsheet.com
Fotod: Pixabay, Unsplash