Tallink Hotels’i juhatuse liikme Eva Hanschmidt-Kalmuse sõnul koondab Tallink City Hotelli tervikkontseptsioon Tallinki klientide eelistusi silmas pidades südalinna kokku klientide lemmikud Tallink Grupi tegevusalade ja populaarsete kaubamärkide seast.

„Kuna Grill House on üks populaarsemaid restorane Tallinki laevadel ja grillroad meie külaliste lemmikud, siis tuli otsus tuua Grill House restoran merelt maale väga lihtsalt ja kiiresti. City Grill House on hea koht sõprade ja lähedastega kohtumiseks ning pakub mõnusat keskkonda koosolemiseks, toidu jagamiseks ja nautimiseks ning elu suuremate ja väiksemate sündmuste tähistamiseks. Kaldal ei ole meil nii palju ohutuspiiranguid kui merel ja meil on võimalus grillida roogi avatud tulel. Tänu sellele saab City Grill House´i keskmeks avatud köök koos suure Mibrasa söegrilliga, kus saame külaliste silme all grillida liha, mereande ja valmistada taimetoite,” kirjeldas Hanschmidt-Kalmus.

City Grill House restorani märksõnadeks on valitud maitsed, jagamine, hoolikalt valitud tooraine, põnevad lisandid, aga ka paindlikkus ja kombineeritavus — menüüst tellitu oma soovidele ja vajadustele vastavaks kohandamine, toidu ja maitseelamuste jagamine sõprade ringis.

Restorani peakokk Kristjan Kelder on välja töötanud originaalse ja täielikult uuendatud menüü. Grillroad valmistatakse hoolikalt valitud toorainest ja küpsetatakse Mibrasa söegrillil viisil, mis toob esile toidu parimad omadused — lihtsad ja puhtad maitsed. Lisaks lihavalikule tuleb grillilt kala, mereande, taimetoitu ja köögivilju ning mõistagi leiab menüüst ka magustoite. Menüü juurde sobitatud veinivalik sisaldab muuhulgas näiteid Tallinki laevade hinnatud veinirestorani Bon Vivant veinikaardilt.

Restoran City Grill House avatakse külastajatele põhjalikult uuendatud Tallink City hotelli hoones juba juunis 2021.

Vaata ka videot: