„Pidu katku ajal on eesti rahva ammune traditsioon. Kellele meist siis ei meeldiks koroonanumbritest lugemise ning uuele töökohale kandideerimise vahele rõõmustada palavalt armastatud valitsuse ja riigiteenistujate palgatõusu üle. Seega oleme antud paketi turule toomisega solidaarsed ja proovime kõige ilusamas unenäos lõimuda poliitikute lubadustega, kes on kriisi ajal erinevalt erasektorist kaks korda juba tõstnud palku vastupidiselt kriisisituatsioonile. Kuigi riigiteenistujatele maksavad palka erasektori palgasaajad," on kirjas otsekoheses tutvustuses, mis kõlab rohkem avaldusena.

Nad jätkavad, et Elamus Spagi tähistab seda sündmust traditsiooni jätkates ning seda 21+ piletite superpakkumisega.

„Kuna me ei tea, millal meid järjekordselt kinni pannakse, siis paneme müüki vautšeri, mis esmaskordselt Eestis kehtib 10 aastat. Raudne, inflatsioonikindel pakkumine, mis riigiametnike palga abrakadabrat silmas pidades on neile viisaastakuga lausa tasuta käes?" jätkatakse pakkumise tutvustuses.

Niisiis saab pakkumist kasutada kuni 13. aprillini 2031. Seda saab minna kasutama kohe, kui spaadele kehtivad piirangud on lõppenud. Seejuures saab 21+ keskusesse sisse alates 18. eluaastast ning täpne soodushind sõltub külastusajast. Pakkumisel on 3000 pääset.