“Viktoriin — kui hästi tunned Eesti rahvameditsiini?” on meelelahutuslik tarbijamäng, mis kestab 22.03.–31.05.2021 ja seda korraldab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus. Eestikeelse viktoriini auhinnaks on reis kahele Lääne-Virumaal üheks ööks väärtusega 500 eurot.

Osale ja võida auhinnareis! Viktoriini leiad SIIT.

Auhinnareis sisaldab:

  • majutust üheks ööks kahele. Majutus ja hooldus 1 öö kahele Oanduaia puhkemajas koos hommikusöögiga: ööbimine privaatses saunamajas, sauna kasutus, saunalinad, hommikumantlid, ürditee, allikavesi, tiigikümblus. Protseduuriks näohooldus ja keha tasakaalustav massaaž.
  • põnevat loodusretke Aabla rabas (Lahemaa Ökoturismilt). Aablas on väga vaheldusrikas rada, kus on võimalik näha vesist siirdesoist metsa ja raba, mida saab läbida turvaliselt mööda laudteed liikudes, ürgmetsa, samas ka liivaluiteid ja rannavalle. Poolsaare kõrgeimasse punkti liivaluite harjal on ehitatud 13,5 meetri kõrgune vaatetorn, kust võib näha suurt osa poolsaarest, samuti Kolga lahte koos väikesaartega. Rajal asub Eesti suuruselt kolmas rändrahn Majakivi. Kogenud loodusgiid tutvustab kõike rajal nähtavat: linde, putukaid ja taimi. Raja pikkus on 7 km. Loodusretk kestab 3 tundi.
  • toitlustust Lahemaal (koht täpsustub)