Liepāja on parim sihtkoht perepuhkuseks – imetlege unustamatut Liepāja randa, kus on maailma valgeim liiv; nautige värskendavat suplust; minge rattasõidule üle 50 kilomeetri pikkustele kergliiklusteedele; hingake Karostas sõõm värsket õhku ja ammutage jõudu Liepāja loodusest: Liepāja järv, puhkepargid, mänguväljakud ja romantilised jalutuskäigud linnas. Otse kalda ääres olevates rannakohvikutes ja linna restoranides on ka lai valik imemaitsvaid eineid.

Rahulik puhkus tervele perele, turvaline ja sobiv keskkond lastele, imeline loodus, sillerdav meri ning lõõmav päikeseloojang – kõik see ootab teid Liepājas. Sealse ainulaadse õhkkonna loovad väikesed hubased tänavad ja neid kaunistav suurejooneline arhitektuur, mis pakub nii juugendstiili kui ka puitmaju.


Palun kavandage oma puhkus Liepājas vastutustundlikult ja ärge unustage riigis kehtivaid piiranguid, mis on mõeldud terviseohutuse tagamiseks.

Kui soovite rohkem teavet lisateenuste või muude üksikasjade kohta, vaadake veebilehte www.liepaja.travel ja võtke ühendust Liepāja piirkonna turismiinfobürooga.

Jaga
Kommentaarid