Eesti Näituste messikeskuses toimuv rahvusvaheline turismimess TOUREST on pikima ajalooga ja suurim turismimess Balti riikides. Eesti Turismifirmade Liit korraldab seda juba 1991. aastast. Tourest 2020 toob kolme päeva jooksul kokku ligi 500 eksponenti 32 erinevast riigist.

Traditsioonilistest kõige populaarsematest sihtkohtadest on Tourestil hea valik Türgi, Kanaari saarte, Kagu-Aasia ja Euroopa linnapuhkuste pakkumisi. Nagu alati, on kodumaiseid puhkamisvõimalusi tutvustamas kõik Eesti maakonnad ja spaad. Koostöös EAS Turismiarenduskeskusega loodud “Puhka Eestis” hallis on kogu piduehtes Eesti nagu peo peal.

Touresti tasub külastada ka nendel, kes pole konkreetselt otsustanud, kas ja kuhu nad tahaksid reisida. Peahalli Reisiklubi programmis astuvad üles rändurid, kes jagavad värskeid muljeid mõnest põnevast hiljuti külastatud sihtkohast. Näiteks räägib reedel laulja Helen Adamson oma reisist Omaani, laupäeval võetakse luubi alla aga Tansaania, Aserbaidžaan ja Lõuna-Aafrika Vabariik.

Lisaks peahallile ja “Puhka Eestis” hallile on taaskord avatud ka “Elamused ja maitsed” hall, kus koostöös Eesti Maaturismi ja Eesti Toiduteega on Kolu kõrtsi mõnusas trahterimiljöös esindatud 15 Eesti toidupiirkonda rohkem kui 50 väiketootjaga, kes kõik pakuvad kohapeal söömiseks ja kaasa ostmiseks just oma piirkonnale iseloomulikke kulinaarseid hõrgutisi.