Sädelev uus aasta Jūrmala südames

Talve saabudes süttib kuurortlinn Jūrmala pidutuledes särama, tänavad täituvad mereõhu ja ingveriküpsiste lõhnaga ning linna kuusepuul Jomase peatänaval süüdatakse tuled. Jomase tänava keskel asub ka üks Baltikumi suurimaid spaahotelle Hotel Jūrmala SPA****.

Sel aastal ootab Hotel Jūrmala SPA külastajaid unustamatu sädelev vana-aastaõhtu, mille jooksul saab osa vapustavast võistlusi ja kingitusi täis programmist täiskasvanutele ja lastele.

Külaliste hea tuju eest hoolitsevad karismaatiline õhtujuht Arvis Zēmanis ja võrratu bänd The Kruasans koos tuntud lauljanna Diana Pashkoga. Jūrmala restorani peakokk Evita Sniedze-Jefimova on vana-aastaõhtu jaoks aga kokku pannud rikkaliku peomenüü ja fotograaf jäädvustab kõige eredamad peohetked.

Pärast mõnusat hommikusööki ja kosutavat kohvi võib uue aasta esimesel päeval teha jalutuskäigu talvisel mererannal ning hiljem minna Hotel Jūrmala SPA külalistemaja wellness-keskuse soojadesse saunadesse ja basseinidesse või nautida massaaži ja lõõgastavaid rituaale.

Vaata lähemalt siit.

Veeda maagiline aastavahetus spaahotellis!

Tervita aastat 2023 pidulikult ja mõnusalt Meresuu SPA hotellis

Peoks aitavad valmistuda lõõgastav spaa- ja saunakeskus ning laia valikuga ilu- ja tervisemaailm. Aastavahetus võta vastu meeleoluka õhtusöögi, ilutulestiku ja elava muusikaga. Õhtu lõpeta lounge-baaris DJ valitud muusika saatel lõbusa seltskonnaga tantsu lüües!

Meresuu SPA & Hotel asub Eesti pikimal liivarannal Narva-Jõesuus, kus saad nautida värsket õhku ja männimetsa rahulikku kohinat.

Aastavahetus piduliku õhtusöögiga Viimsi SPA hotellis

Sea sammud Viimsisse, sest looduskaunil poolsaarel veedad nii lõõgastava spaapuhkuse kui ka meeleoluka vana-aastaõhtu. Naudi pidulikku õhtusööki elava muusika saatel ja õhtu teises osas võta uus aasta vastu pubis Black Rose mõnusa tantsumuusika saatel. Tervitades uut aastat spaahotellis pole vaja muretseda transpordi ega muu olulise pärast, sest restoran, pubi ja hotellitoad asuvad mugavalt ühes kompleksis.

Kõigest 10 km kaugusel Tallinna südalinnast, looduskaunil Viimsi poolsaarel asuv Tallinn Viimsi SPA on suurima teenusevalikuga spaahotell Eestis.

Aastavahetus lõõgastavas Grand Rose SPAs

Saada vana aasta ära lõõgastava spaapuhkusega Kuressaares Grand Rose SPA hotellis. Aastavahetusel saad nautida tõelist saunaelamust Saaremaa hubaseimas saunakeskuses Grand Rose ja pärast seda einestada küünlavalgel tunnustatud restoranis Rose.

Kuressaare vanalinna peatänaval asuv Grand Rose SPA on eksootiline pelgupaik eemal linnakärast. Saarele pääseb nii lennuki (30 min), bussi kui ka autoga.

Romantiline ja sündmusterohke uusaastapidu Baltic Beach Hotel & SPAs

Vaid 15-minutise sõidu kaugusel Läti pealinnast Riiast, kuurortlinnas Jūrmalas ootab sind otse mere kaldal liivaluidetest ja männimetsadest ümbritsetud hotell Baltic Beach Hotel & SPA!

Siin saad rahulikult puhata mugavas ja tänapäevase sisustusega hotellitoas, mille rõdul või terrassil võid igal ajal Läänemere panoraamvaadet imetledes inspiratsiooni ammutada. Spaakeskus ja ravikliinik pakuvad suurt valikut spaarituaale ja -protseduure ning individuaalselt välja töötatud ravi- ja rehabilitatsioonikavasid. Gurmaanid on alati oodatud hotelli restoranidesse, kus saab nautida nii Itaalia kui ka traditsioonilist Euroopa kööki, samuti rikkalikku valikut mereande ja grillroogi.

Hotell Baltic Beach Hotel & SPA on suurepärane koht ka mitmesuguste sündmuste ja pühade tähistamiseks. Uue aasta vastuvõtmisest saab igal aastal meie külaliste jaoks eriline ja unustamatu elamus. Selgi aastal pakume kaht temaatiliselt mitmekesist pühadeprogrammi – „Night in Paris“ ja „Brazilian Carnival“, mis hõlmavad nii rikkalikku söömaaega, muusikat ja tantsu kui ka kaasakiskuvaid sõusid, võistlusi ja loteriid. Keskööl ei jää toimumata ka kaunis ilutulestik mere kaldal.

Rohkem infot leiad kodulehelt balticbeach.lv.

Jaga
Kommentaarid