Merel käib otsing ja kohapeal on mitu päästeüksust. Merepäästekeskuse direktor Jim Kvarnström ütles MTV Uudistele, et laeva personal sai kella kolmeks hommikul tunnistajatelt teate.

Kvarnström ütles, et pealtnägija sõnul oli tema sõber roninud laevatagusel tekil ja siis juhtus õnnetus. On ebaselge, kas isik kukkus merre kogemata või hüppas sinna tahtlikult.

Merepääste sõnul olid Baltic Princessi töötajad uurinud turvakaamerate tõesust. Tuli välja, et just selles punktis, kus inimene kukkus, ei ole turvakaameraid.

Laeva turvakaameratelt pole näha, et keegi oleks kukkunud. Samuti ei ole Baltic Princess teatanud isiku leidmisest laevas.

Kvarnström sõnas, et kohapealsed otsingud hõlmavad peale merevalve ka helikopterit. Merevee temperatuur on umbes 8 kraadi. Peale vee jaheduse mõjutavad ellujäämisvõimalusi päästevesti puudumine ja kõrgest kukkumisest tulenev võimalik teadvusekaotus.

Reisija täpsemate isikuandmete kohta infot ei antud.

Tallinki kommunikatsioonijuhi Katri Lingi sõnul on merepääste otsingud praeguseks lõpetanud ja inimest kahjuks ei leitud.

Jaga
Kommentaarid