Airbnb tegevjuhi Brian Chesky San Francisco kodus olevat tuba saab tasuta broneerida. Lisaks saab tegevjuhiga aega veeta ja ta on lubanud ka külalistele küpsiseid küpsetada.

„Ma elan siin, nii et ma olen ka ise siin,“ ütles Chesky kolmapäeval Twitterisse postitatud videos, kus on näha, kuidas ta oma kodu pildistab. „Ma tegin seda 15 aastat tagasi ja teen seda uuesti,“ lisas ta, meenutades Airbnb algusaegu, kui ta koos toonase elukaaslasega üüris välja oma San Francisco korteris õhkmadratseid.

Chesky sõnas CBS Morningsile antud intervjuus, et ta pakub majutust Airbnb-s, et näidata inimestele, et „kui mina, Airbnb asutaja, saan seda teha, siis saate seda ka teie teha“. „See on kena magamistuba, kus on ka veidi Airbnb ajalugu. Ma küpsetan teile värskeid küpsiseid ning te saate koos minuga jõusaalis käia ja pargis jalutada.“

Miljardär küsib ööbimise eest 0 dollarit. Praegu on tuba 2023. aasta märtsini broneeritud, kuid tulevikus tuleb lisakuupäevi. Pakutavas toas on suur voodi, kaks kappi, kirjutuslaud ja tugitool. Ööbijatel on ka ligipääs vannitoale, köögile ja elutoale. Tegevjuhi kodus on turvakaamerad, kuid külaliste „isiklikes privaatsetes ruumides“ neid pole.

Airbnb tegevjuht toetab AirCoveri, mis on ettevõtte külaliste ja võõrustajate kaitseplaan, uuendamist. See hõlmab külaliste identiteedi kontrollimist ja tehnoloogiat, millega tagatakse kahtlaste broneeringute blokeerimine. Ettevõte käivitas kolmapäeval ka muid uusi funktsioone, näiteks üks-ühele nõustamisteenuse uutele võõrustajatele.