Lisaks kümnele suvesihtkohale avas Novatours samal ajal väga heade broneerimistingimustega Hurghada 2023. aasta oktoobri ja novembri reisipakettide müügi. Uudse teenusena tõi reisikorraldaja turule soodsa lisateenuse „Madalaima hinna garantii +“.

„Meie pakutavad lisateenused annavad reisijatele võimaluse oma eelseisvat suvepuhkust turvaliselt ja julgelt ette planeerida ning vajadusel ka paindlikult muuta. Pakume kindlustunnet ja vähendame seeläbi viimase hetke pakkumiste osakaalu, mis ei ole atraktiivne alternatiiv ei kliendile ega reisikorraldajale,“ ütles Novatoursi turundus- ja suhtekorraldusjuht Olev Riisberg.

„Reisihuvilised ujutasid eelmisel hooajal üle nii populaarsemate puhkusekuurortide lennujaamad kui ka sealsed hotellid, seetõttu pakume reisijatele 2023. aasta suvehooajal eksklusiivset broneerimiseeliste paketti, mis kindlustab klientidele reisi planeerimisel maksimaalse paindlikkuse ja mugavuse,“ jätkas ta.


Parimad broneerimistingimused


SUVI 2023 varajase tellija kampaania avamisperioodil, mis kestab kuni 30.11 (k.a), on uute reiside esimene sissemakse vaid 75 € reisija kohta. Broneeringu lõppsumma tuleb tasuda vähemalt 28 päeva enne reisi algust.

Varajased tellijad saavad oma reisipaketiga tasuta kaasa mitmed reisi muutmisvõimalused:

- paindlik reisiplaanide muutmise lisateenus „Gold Flex“;

- võimalus muuta tasuta ühe reisija nime;

- lisateenus COVIDi PAUS, mis lubab puhkusereisi paindlikult edasi lükata juhul, kui reisija saab COVID-19 positiivse testitulemuse.

Uus lisateenus „Madalaima hinna garantii +“

Novatours on Eestis ainus reisikorraldaja, kes pakub lisaks varasemalt tuttavatele soodustustele sel aastal uut lisateenust „Madalaima hinna garantii +“. Kuni 30. novembrini kehtib lisateenusele soodushind 15 eurot reisija kohta. „Madalaima hinna garantii +“ tagab kliendile kindlustunde, et kui tema valitud Novatoursi reisipaketi hind peaks hooaja kestel langema, tagastab Novatours talle hinnavahe.

Boonusena lisas Novatours teenusesse juurde kütuse hinnatõusu kaitse, mis kaitseb reisijat võimalike edasiste kütusehindade muutumiste eest. Samad broneerimistingimused kehtivad hetkel ka 2023. aasta oktoobris ja novembris väljuvatele Hurghada reisidele. Vaata kõiki pakkumisi siit!

Eelmise suve kogemused

2022. suvehooaeg kulges oodatust aktiivsemas tempos ning pandeemiaperioodil pikalt kodus püsinud reisihuvilised ujutasid üle populaarsemate puhkusekuurortide lennujaamad ja ka sealsed hotellid.

Kui varem oli parim viis soodsaima puhkuse saamiseks viimase hetke reisipakkumised, siis tänavu suvel selline eelis puudus - hinna osas polnud suurt vahet, kas reis toimus ülehomme või kahe nädala pärast.

Teine oluline aspekt oli Riisbergi sõnul piiratud valik. „2022. aasta suvehooaja kogemuse kohaselt said viimasel hetkel reisi ostnud kliendid broneerida puhkuse tuntuimate sihtkohtade kogu hotellivalikust vaid 20 protsendi hulgast, samal ajal kui varajastele tellijatele avaneb kõige laiem sihtkoha- ja kuurordi- ning hotelli- ja toatüüpide valik,“ nentis Riisberg.

2022. aasta edukas suvehooaeg innustas Novatoursi välispartnereid tegema ambitsioonikaid plaane 2023. aasta suveks. „Hotellid pakuvad varajastele tellijatele soodustusi vähemalt 20 protsendi ulatuses, mis annab võimaluse säästa rohkem kui 100 € inimese kohta ning mõnel juhul võib majutuse soodustus tänu eritingimustele ulatuda isegi 40-50 protsendini,“ selgitas Riisberg.

Lõppenud suve väljakutsetele viidates soovitab Novatours teha järgmise suve reisiplaanid aegsasti, nagu on seda teinud juba praegu tuhanded Eesti reisihuvilised.

Montenegro

Tuntud sihtkohad

Möödunud suvehooaja esiviisikusse kuulusid Türgi, Kreeka saared, Montenegro, Bulgaaria ja Tuneesia. Need kuuluvad ka 2023. aasta suvehooaja sihtkoha valikusse. Tänu üha kasvavale populaarsusele suurendab Novatours järgmise suvehooajal Montenegro reiside mahtu ligi 15 protsendi võrra.

Montenegro on muutunud aasta aastalt üha populaarsemaks suvepuhkuste sihtkohaks tänu oma erinevatele looduslikele puhkusevõimalustele ja ainult kolme tunni pikkusele otselennule. Montenegros on taskukohased hinnad, mõnusalt mahe ja päikeseline kliima ning väga mitmekülgsed majutusvõimalused.

Lisaks eelnevalt mainitule on Novatoursi 2023. aasta suvehooaja sihtkohtade seas Portugalis asuv Algarve piirkond ja Madeira saar, samuti imekaunis Sitsiilia.


Novatours tegutseb Eestis alates aastast 2004, olles sellega staažikaim reisikorraldaja. Ettevõte kuulub Baltimaade suurimasse reisikorralduse kontserni Novaturas, mille põhiline tegevusala on puhkuse- ja kultuurireiside korraldamine tšarterlendudega, algusega Tallinnast, Riiast ja Vilniusest. Alates 2018. aastast on Novaturase aktsiad noteeritud nii Varssavi kui ka Vilniuse Nasdaqi börsil.