Külastajate arvu osas jätkus kasv 1970. aastatest kuni 2019. aastani. 1970. aastal külastas Las Vegast 6,7 miljonit inimest ja see arv kasvas pidevalt kuni 2019. aastani, mil linna külastas 42,5 miljonit inimest. 2020. aasta oli Las Vegase meelelahutustööstusele keeruline aasta. Andmed näitavad turismi taastumist 2021. aastal, mil külastas linna 32 miljonit inimest, seega meelitab Las Vegas endiselt ligi rahvamasse.

Las Vegases on erinevat meelelahutust

Las Vegase üheks tõmbenumbriks on hasartmängud. Sealt võib leida maailma suurimaid ja populaarsemaid kasiinosid. Kahtlemata on Las Vegas maapealsete kasiinode hasartmängude osas endiselt maailma meelelahutuskapital. Kui Las Vegase domineerimisele hasartmängude osas on üks suur väljakutse, siis pigem online hasartmängud kui mõni muu maismaapõhine sihtkoht. Siiski on online-hasartmängud ja maapealsed hasartmängud erinevad ning saavad ka koos eksisteerida.

Lisaks kasiinodele meelitab Las Vegas turiste kontsertidega. 2022. ja 2023. esinevad linnas näiteks John Legend, Aerosmith, Lady Gaga, Lionel Richie ja Rod Stewart. Seetõttu on linn ka endiselt meelelahutuse pealinn. Las Vegases toimub ka palju spordiüritusi. Ükski teine linn maailmas ei suuda meelelahutuse osas Las Vegasega konkureerida ja see on endiselt meelelahutuskeskkonda pakkuv linn number üks.