Aasta üht populaarsemat reisimise kuud hoogustas sügisene koolivaheaeg, mida suve pikendamiseks kasutati. Kõige rohkem lennati oktoobris Vahemere rannikule Antalyasse, kuhu nii regulaar- kui tšarterlendudel reisis ligi 35 tuhat reisijat. Populaarsuselt järgnesid traditsioonilised sõlmjaamad Helsingi, Riia ja Stockholm. Suurima turuosaga lennufirmad Tallinnas olid Air Baltic ja Ryanair – kumbki teenindas 20% reisijatest. Järgnesid Finnair 9% ja Lufthansa 8% turuosaga. Oktoobrikuu tellimuslendude kolm kõige populaarsemat sihtkohta olid Antalya, Hurghada ja Iraklion.

Kuu lõpus toimunud üleminek talvisele lennuplaanile tähendab suvise kõrghooaja lõppemist ning hooajalisi muutusi sihtkohtade valikus. AS-i Tallinna Lennujaam juhatuse liikme Eero Pärgmäe sõnul on selle aasta talvises lennugraafikus 40 sihtkohta ja lisandumas ka uusi liine. „Novembrist alustab Ryanair lende Itaaliasse Treviso lennujaama ja Wizz Air Londonisse Lutoni lennujaama. Talvehooajaks taastuvad ka lennud Küprosele Paphosesse, jätkuvad lennud Dublinisse ning jaanuarist alates toimuvad hooajalised lennud Salzburgi.“

Kümne kuu kokkuvõttes on Tallinna lennujaam teenindanud 2,33 miljonit reisijat, mida on 140% rohkem kui mullu samal perioodil.

Oktoobris läbis regionaalseid lennujaamasid kokku 5553 reisijat. Kõige rohkem reisijaid teenindas Kuressaare lennujaam, mida läbis 3229 reisijat. Tartu lennujaama läbis 1050 reisijat, Kärdla lennujaama 1041, Pärnu lennujaama 118 ja Ruhnu lennuvälja 115 reisijat.