Ära iialgi mine tualetti ilma jalanõudeta

„Ma mõistan, et pikal lennul võib tekkida tahtmine jalanõud ära võtta ja lasta jalgadel hingata. Paljudel inimestel kipuvad lennukis varbad paiste minema ja seega on arusaadav, et vahepeal tahaks jalgu tuulutada,“ räägib Danielle. Kuid naine lisab, et sokkis või veelgi hullem – paljajalu, ei tohiks mitte kunagi lennuki tualetti minna, sest see on kohutavalt ebahügieeniline. „Olete kindlasti märganud, et tihtipeale on lennuki vetsu põrand niiske või lausa märg. Kes arvab, et põrandal on vesi, eksib rängalt,“ avaldab ta ebameeldiva saladuse.

Ära toeta oma pead vastu akent

Ehkki mõte sellest, et sa toetad oma lauba vastu akent ja vaatad pilvi, võib tunduda romantiline, siis oma tervise seisukohast see mõistlik ei ole. Ehkki lennukisalongi puhastatakse peale reisijate väljumist, ei saa sugugi veendunud olla selles, et ka kõik aknad ükshaaval korralikult üle pestakse. Kes teab, kui paljud inimesed enne sind on oma nägu vastu akent toetanud...

Ka vetsus ei tasu asju oma paljaste kätega katsuda

„Lennuki tualett on väga ebahügieeniline koht. Kui seal midagi katsuda, siis mina isiklikult kannaks kindlasti hoolt selle eest, et pärast oma käed väga korralikult ära pesta või ära desinfitseerida. Ei ole üldse halb mõte panna lennuki vetsu jaoks ühekordsed kummikindad kätte või siis katsuda asju läbi salvrätiku.“

Sama kehtib ka istmest tuleva kandiku kohta

Danielle’i sõnul tasuks ka istmest tõmmatav kandik enne kasutamist ära desinfitseerida, eriti juhul, kui plaanid sinna oma toitu panna. Jällegi, kunagi ei saa teada, kui puhas see kandik on, kes seda enne sind puudutanud on ja millal seda viimati puhastati.

Ühe miili klubiga liitumine ei ole soovituslik

Danielle lisas viiendaks punktiks, et tema isiklikult ei liituks kunagi ühe miili klubiga. Kes veel ei tea, siis see tähendab seksimist lennukis.

Allikas: Daily Mail