Pikaajaliseks parkimiseks saab sõidukile koha broneerida GoParkingi kodulehel ning jätta sõiduk T1 maa-alusesse parklasse või parkimismajja, teatas T1.

„Tallinna lennujaam on T1-st vaid mõneminutilise trammisõidu kaugusel ning seega sobib soodne teenus hästi lennureisijatele. Kuna T1 parkimismajas on videovalve ning maa-alune parkla on köetav, siis on tegu turvalise ja mugava parkimisvõimalusega. Eriti lennureiside kõrghooajal on hea, kui lennujaama läheduses on täiendavaid parkimiskohti,“ ütles T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.

„GoParking T1 keskuses sobib väga hästi lennureisijatele ja on ideaalne autoga Eestisse saabuvatele turistidele. Tulevikus plaanime osutada T1-s lennureisijatele ka teisi teenuseid ning lisaks parkimisele saavad reisijad nautida kõiki T1 teenuseid,“ rääkis GoParkingi juhatuse esimees Jesse Paananen.

T1 maa-aluses parklas ja parkimismajas on Eestis ainulaadne Find My Car süsteem. T1 parklas ei pea kasutama parkimiskella ning süsteem aitab pargitud auto vajadusel üles leida. Küll tuleb parkimiskella kasutada keskuse trammipeatuse poolses otsas olevas väliparklas. T1 parkimiskohtadel on turvalisuse nimel kaks salvestavat kaamerat, mis reageerivad liikumisele.