Traditsiooniline

Le Procope on üks Pariisi vanim brasserie, mis pärineb aastast 1686. Aasta-aastalt on see endiselt suurepärane koht, kus proovida mõnda tuntud prantsuse rooga, nagu Vol-au-Vent või Coq au Vin, või kohalikku juustu ja õrnu küpsetisi. Suurimaks tõmbenumbriks on aga koha atmosfäär. Saad oma einet nautida ruumis, mis on täis nii antiikesemeid, vapustavalt kauneid lühtreid kui imelisi kunstiteoseid. Üks kuulsamaid mööbliesemeid restoranis on kirjutuslaud, mida on kasutanud ka Voltaire.

Pariisi kõige vapustavamate küpsetiste ja kõige luksuslikuma kuuma šokolaadi proovimiseks külasta Angelinat. Saiakesed on seal üle mõistuse head, proovida võiks näiteks klassikalist Opéra kooki, värskendavat Tarte Citroni või šokolaadiekleeri. Kohvikul on nüüd mitu erinevat asukohta, kuid algne Rue de Rivoli on kõige ilusam.

Kui otsid hooajalisi prantsuse roogasid, broneeri laud Allardis. Artišokkidest tigudeni, profitroolidest kuni ujuvate saarteni - menüüd valitseb klassika. Veinikaart on väga läbimõeldult koostatud ja atmosfäär väga eriline.

Moodne

La Caféothèque on koht nii kohvigurmaanidele kui ka moefännidele. See kohvik korraldab ka kohvi valmistamise tunde ja müüb kõike, mida joogi valmistamiseks vajad. Koha atmosfäär on hubane - seal on palju kaasaegseid kunstiteoseid, taaskasutatud mööblit ja rohelust.

Hood on nagu killuke New Yorki Pariisis. See on kohvik, aga ka Aasia stiilis söökla, kus serveeritakse toitu hommikust hilisõhtuni. Restoran on keskendunud muusikale ja selles hoones oli varem kasutatud asjade pood, kirjutab Finnairi väljaanne BlueWings.

Pompette on lahe ja lihtne valik joogiks või einestamiseks linna kõige loomingulisemate inimeste hulgas. Toite serveeritakse ühisroogadena ning valikut muudetakse peaaegu iga päev.

Omapärane

Marais’ üks atmosfäärilisemaid kohti, mida külastada, on kasutatud raamatute pood ja kohvik Merci. Koht on väga populaarne just hommikuti. Miski ei ületa rahulikku hommikust kohvi rüüpamist, suurepäraselt keedetud munade söömist ja rohkem kui 10 000 raamatut, mis katavad kõiki kohviku seinu. Kohvik on isegi Pariisi standardite järgi väga mõistliku hinnatasemega.

La Maison Rose on üks neist kohtadest, kus käivad fotomaiad. Brasserii asub Pariisi võib-olla kõige armsamas majakeses. Seest on see koht lihtne, kuid trendikas - valgeks lubjatud seinad ja puitmööbel. Võid nautida hommiku-, lõuna- või õhtusööki ning menüü on alati inspireeritud värsketest hooajalistest toorainetest. Samuti on rõhku pandud keskkonnasõbralikkusele.

Treize au Jardin on väga idülliline teetuba, kus serveeritakse briti ja ameerika hõnguga toite ja küpsetisi. Magusate hittide hulka kuuluvad porgandikoogid ja koogid. Dekoratsiooniks on kuivatatud lilled, antiikne sepismööbel, puuviljakausid ja raamatuvirnad.