Via Jurmala Outlet Village

Baltikumi esimene ja ainus ostulinnak Via Jurmala Outlet Village kutsub külastajaid suveoste tegema. Siit leiate aasta ringi oma lemmikbrändid 30–70-protsendilise allahindlustega. See tähendab, et ostulinnakus on hinnad alati vähemalt 30% väiksemad kui kaubakeskustes ja see on märgitud ka igal hinnasildil. Lisaks toimuvad regulaarselt hooajalised ja temaatilised soodusmüügid.

Via Jurmala Outlet Village’i 13 500 m2 suurusel territooriumil on esindatud enam kui 130 brändi kogu perele. Nende seas on Tommy Hilfiger, Guess, Puma, Crocs, Columbia, Levi’s, Armani, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Diesel ja paljud teised.

Nädalavahetusi perega ei saakski paremini veeta kui Via Jurmala Outlet Village’it külastades, sest Vahemere stiilis ostulinnak on ehitatud lageda taeva alla. Tänu sellele on võimalik ühildada oma ostud tervisliku jalutuskäiguga värskes õhus ja puhkepausiga mõnes söögikohas, mille hulka on lisandunud ka tuntud ja paljude lemmik – Idamaade köögile pühendunud pererestoran Gan Bei. Nädalavahetust saab jätkata Jūrmala või Riia spaahotellides või veepargis, mis asub viie minuti kaugusel ostulinnakust. Väikeste külaliste jaoks on ostulinnakus laste mänguala City Kids ja juhendajate käe all toimuvad mitmesugused lasteüritused.

Pakkumiste ja sündmustega saab tutvuda veebilehel www.viajurmala.com ning sotsiaalmeedias.

Via Jurmala Outlet Village asub Jūrmala maanteel, mis ühendab Riiat ja kuulsat Jūrmala kuurorti, ning ootab teid külla iga päev kell 10–20. Kohtumiseni!

Üllatav Jelgava

Rikas ajalugu ja loodus, imemaitsvad road ning värskendavad veeüritused iseloomustavad Jelgavat, Läti suuruselt neljandat linna, mis asub pealinnast Riiast kõigest 46 kilomeetri kaugusel.

  • Tutvuge Jelgava Püha Kolmainu kiriku torni, ajaloo väljapanekute, näitusesaali ja vaateplatvormiga.

  • Imetlege Ģederts Eliassi maale Jelgava Ģederts Eliassi ajaloo- ja kunstimuuseumis. Eliass on üks tuntumaid Läti realismi meistreid ning fovismi ja neoklassitsismi esindajaid.

  • Tunnetage ajalugu Jelgava lossis ja külastage Kuramaa hertsogite hauakambreid. Jelgava loss on Baltimaade suurim barokkstiilis loss. Hauakambritesse on maetud 24 Kettleri dünastia liiget ja kuus Bironi dünastia esindajat.

  • Tunnetage loodust Lielupe lamminiidul, Natura 2000 alal, kus leidub palju haruldasi linnu- ja taimeliike ning üle 80 metshobuse. Samuti on seal 19,2 meetri kõrgune puidust vaatlustorn ja piknikuala.

  • Mängige ja õppige laste puhke- ja mängulinnakus Uzvarase pargis. Mänguväljakud on jaotatud vanuse kaupa ja nimetatud Läti loomade järgi: saarmas, unihiir, mäger, ilves ja lendorav. Tegevus- ja avastamisaladel saab mängida ja tutvuda looduslike materjalidega.

  • Andke veeahvatlusele järele. Astuge sadamakailt laevale, nautige laevasõitu Driksa ja Lielupe jõgedel või rentige SUP-laud ning vesijalgratas, et avastada jõgesid iseseisvalt. Nautige päikselisi päevi linna ametlikes randades.

Rohkem teavet turismi kohta leiad aadressilt www.visit.jelgava.lv.

Viis põhjust külastada Jūrmala linna

1. Seikluspargid

Jūrmala kesklinnas asub Dzintari metsapark (Dzintaru mežaparks), kus saab pere ja sõpradega aega veeta, sporti teha ja männimetsa õhku nautida. Seikluseotsijaile meeldivad kindlasti pargipuudele paigaldatud eri raskusastmetega trassid ja võrgupark, mis koosneb vetruvatest võrkudest ja tunnelitest.

2. Ķemeri kuurordipark

Jūrmala üheks pärliks on saanud 2021. aastal uuenduskuuri läbinud Ķemeri kultuuriajalooline park. Üle 20 hektari suuruses pargis saab näha ajaloolisi arhitektuurinäidiseid: paviljoni, rotundi ja kahtteist silda, mis ületavad parki läbivat jõge. Julgemad külastajad saavad ronida 42 meetri kõrgusel asuvasse Ķemeri veetorni.

3. Veepark Līvu Akvaparks

Puhata ja veerõõme nautida saab aga veepargis Līvu Akvaparks. Veepargis on üle 20 liumäe ja rohkem kui 10 basseini, samuti asub siin saunadega spaakompleks.

4. Spaapuhkus kogu perele

Kuurortlinnas Jūrmalas puhkamine ei ole spaad nautimata mõeldav. Väävli-, bromiidi- ja naatriumkloriidirikast maa-alust mineraalvett ning kohalike järvede tervendavat sapropeelmuda kasutatakse siiamaani Jūrmalas enamiku hotellide ja taastusravikeskuste raviprotseduurides.

5. Looduse tasakaal

Jūrmala tõmbab ligi nii 24-kilomeetrise ranna kui ka rikkumata loodusliku küllusega. Puhkajaile meeldib aga kindlasti Suure Ķemeri nõmme rada (Lielā Ķemeru tīreļa taka), mis võimaldab tundma õppida järvelabürintidega raba.

Rohkem infot Jūrmala linna kohta leiad aadressilt www.visitjurmala.lv/ee.

Pikenda suve, lõõgastudes Hotel Jūrmala SPAs!

Kutsume teid põgenema igapäevasaginast, veetma rohkem aega pere või sõpradega ja ammutama inspiratsiooni uuteks ideedeks.

Hotel Jūrmala SPA võib uhkustada laia valiku pakkumistega igale maitsele ja vanusele. Spaa- ja ilukeskus pakub laia valikut klassikalisi ja meditsiinilisi spaaprotseduure alates luksuslikest spaa- ja ilurituaalidest kuni spetsiaalselt lastele ja peredele koostatud pakettideni. Sauna- ja basseinikompleks Wellness Oasis rõõmustab kogu peret laia basseini- ja saunavaliku, basseinibaari maitsvate kokteilide ning lõõgastava atmosfääriga.

Restoranis Jūrmala saate nautida maitsvat sööki. Pakume laia valikut Euroopa kööki, mis on hoolikalt välja töötatud vastavalt hooajale ja kaasaegsetele trendidele. Oleme mõelnud ka oma väikestele külalistele ja laste erimenüüle. Hotelli kõrgeimatelt korrustelt on kaasaegsetes hotellitubades võimalik nautida päikeseloojangut vaatega Jūrmalale. Lõbusamat lõõgastumist pakub aga hotelli 11. korrusel asuv Seaside baar, kus saab nautida muusikarütme maitsvate jookide saatel.

Ootame sind külla Hotel Jūrmala SPAsse!
Broneeri tuba aadressil www.hoteljurmala.com.

Jaga
Kommentaarid