Jim Metcalfe, kes on 15 aastat kasutanud Caledonian Sleeperi teenust, jagas sotsiaalmeedias kummalist kogemust öörongiga.

„15 aasta jooksul, mil olen seda rongi kasutanud, on see kogemus olnud seni kõige kummalisem,“ säutsus ta Twitteris. „Ärkasin üles ja rong polnudki Glasgow'st lahkunud. Seega lihtsalt istusin siin terve öö ja hommikul kell 5:30 olin ma vales linnas.“ Metcalfe lisas, et raudtee-ettevõtja ütles, et Londoni teenus toimib, siiski ei jõudnud rong sihtpunkti.

Caledonian Sleeper sõidab kahel liinil, mis ühendab Londonit Edinburghi, Glasgow, Invernessi, Aberdeeni ja Fort Williamiga. Tegemist on ühega kahest Ühendkuningriigis allesjäänud magalarongiliinide operaatorist.

Ettevõtte tegevdirektor Kathryn Darbandi vabandab kõigi klientide ees, keda mõjutas Šotimaa ja Londoni vaheliste ööbimisliinide tühistamine. „Selle põhjuseks oli hilisõhtul tuvastatud rike liinil, mis oli seotud äärmusliku temperatuuriga, mis põhjustas probleeme kogu võrgus, mis ei olnud meie kontrolli all,“ selgitas ta.

„Tegime kõik endast oleneva, et toetada kliente, näiteks pakkusime ööbimisvõimalusi rongis ja võimalusi reisida järgmisel päeval alternatiivsete rongiliiklusteenustega. Kõigile külalistele tagastatakse raha täies ulatuses.“