Chicago asub täpselt Michigani järve kaldal – ümber järve sõitmiseks kulub paar päeva, kuid sellele on võimalik järgemööda sõites tiir peale teha ka kõigest 15 tunniga. Sel põneval teekonnal läbid mitmeid erinevaid osariike ning koged ja näed väga erilisi vaatamisväärsusi.

Kindlasti tuleks külastada Milwaukeed, mis on Winsconsini suurim linn – tuntud eelkõige oma imeliste randade ja pruulikodade poolest. Loodusenautlejad peaksid tegema peatuse ka Door Peninsulas, Mackinaci saarel ning Indiana Dunes'i rahvuspargis. Kõik eelnevalt mainitud kohad pakuvad nii lummavat loodust kui ka erinevaid aktiivseid tegevusi.

Kui soovid aga eriti seikluslikku elamust, siis võta suund Erie järve poole. Eriel on rohkem kui 1000-kilomeetrine rannajoon, mida on korraga pea võimatu aduda. Teekonna stardipunktiks sobib ideaalselt Toledo, mis on Chicagole lähim linn Erie järve kaldal. Toledost leiad mõnusalt modernse järveäärse miljöö, lisaks on see linn täis fantastilist kunsti ja põnevaid muuseume.

Erie järvele saab aga värske pilgu heita seigeldes pisikese praamiga Marbleheadist Kelley saarele, mis on täidetud imeliselt lopsaka loodusega.

Lõbus puhkus suurlinna külje all

Chicago asub mitmetest põnevatest linnadest ja asulatest vaid paaritunnise autosõidu kaugusel. Winsconsini pealinn Madison on päevareisi sihtkohana kindlasti üks väga hea kandidaat. Linn asub kahe järve vahel ja pakub seetõttu erakordselt kauneid vaateid. Madisoni tuntakse kui kohta, mis pakub imelisi kulinaarseid kogemusi, kuid kõige südamelähedasemaks saab see koht kindlasti juustu- ja õllenautlejatele.

Kui plaanid reisi tervele perele, siis ei saa üle ega ümber Illinois’ asuvast Gurneest, mis jääb Chicagost vaid tunnise sõidu kaugusele. Gurnees asub hiiglaslik kaubamaja, kus tegutseb kokku rohkem kui 150 erinevat kauplust. Lisaks asub seal ka lõbustuspark Six Flaggs, mis pakub närvikõdi nii väikestele kui suurtele.

Chicagost kolmetunnise autosõidu kaugusel asub aga legendaarne Indianapolis – linn, mis on korvpalli- ja motospordifännide unelmate sihtkoht. Hiljuti on Indianapolisest saanud ka kõva tegija toidu- ja joogimaailmas – linnas asub arvukalt erinevaid restorane ning baare, kus kostitatakse külalisi vaid parimate kohalike paladega.

Kosed, kanjonid ja matkarajad – seda kõike pakub Starved Rock’i looduspark, mis asub Illinois’i jõe kallastel. Kui jalad on matkamisest juba valusad, siis pakub kindlasti värvikat elamust näiteks kajakisõit.

Finnair lennutab Chicagosse suvehooajal igapäevaselt ja talvisel hooajal kolmel korral nädalas.