Need asjad võivad olla küll reisinimekirjas, kuid kuskil lõpus — nende seas, mis jäävad maha, kui kohvrisse enam midagi juurde ei mahu. Aga paraku võid just neist puudust tundma hakata. Siin need seitse asja on, mis kaasa võiksid tulla.

Harupesa — lihtne asi, mis aitab hädast välja, kui korraga on vaja lennujaamas või hotellis kiiresti laadida nii sülearvutit, tahvlit kui mobiili. Kui välismaal on teised pistikupesad, siis vajalik on veel ka üleminekuadapter.

Väike rätik — see on universaalne abivahend käte kuivatamiseks, prillide puhastamiseks, peakatteks päikese eest, märjana kompressi tegemiseks jne. Sellest saab isegi padja kokku sõlmida, kui mõni pehme ja paksem riideese sisse mähkida.

Kleeplint — hõbedane teibiriba aitab hädaolukordi lahendada. Kui midagi rebeneb, tekib kuhugi auk või lõhkeb reisikohver, on väikesest rullist suur abi.

Termostass — mitte ainult kohvi joomiseks, vaid selle sisse saab peita ka kergestipurunevaid asju, kui kohvrit pakkida.

Niisked salvrätid — alati abiks, kui kätepesuvõimalus puudub või tuleb pikalt mõnes transpordivahendis istuda. Värskendab nägu ja puhastab käsi, aitab ka lihtsamaid plekke eemaldada.

Haaknõelad — aitavad tõmblukke kinnitada, äratulnud nüüpe asendada, rebenenud õmblusi kokku hoida.

Kilekott — mõnikord aitab see hoiduda lisatasust poodides, kus kilekott maksab. Turul ei pruugi kilekotte müüjal olla. Ja lõpuks saab kaasavõetud kilekotti pakkida musta pesu.

Allikas: Budget Travel