VÕIMAS | Vaata, kuidas kõige suuremad ja kiiremad rongid läbi paksu lume kihutavad, kõik enda teelt pühkides

See vaatepilt, kuidas võimas rong läbi paksu lume kihutab, on täiesti lummav — sa ei saa sellelt pilku ära!
Loe edasi...

Pöörane VIDEO | Vaata, kuidas need lennukid praktiliselt vertikaalselt õhku tõusevad!

Lennuki õhkutõusu jälgida on niigi äärmiselt köitev, aga kui lennuk tõuseb õhku peaaegu püstisuunas, siis on juba võimatu sellelt nähtuselt pilku eemale saada.
Loe edasi...

Närvekõditav VIDEO | TOP 10 kõige ohtlikumat õhkutõusu ja maandumist lennuajaloos

Suuri lennumasinaid on alati põnev jälgida. Kui need veel ohtlikke manöövreid teevad, on pilku veelgi raskem eemale rebida.
Loe edasi...

Hämmastav VIDEO | Paanika sees, rahu väljas — vaata, mida tugev turbulents tegelikult lennukiga teeb!

Kas sina arvasid ka, et kui lennuk turbulentsi käes rapub, siis väljastpoolt vaadates koperdab ta abitult taevas ja paistab kohe-kohe alla kukkumas olevat? Tegelikult on asi hoopis teisiti. Raudlind on ka päriselt raudne lind, väristab vaid turbulentsis kergelt tiiba, lihtsalt tema sisemuses tundub asi teistmoodi.
Loe edasi...

VIDEO, mis ajab ihukarvad püsti | 12 kõige ekstreemsemat ja ohtlikumat raudteed maailmas

Rongisõit võib mõnikord olla mitte ainult ajavõit, vaid ka võit enda hirmude üle. Sest sellistel raudteedel sõitmine on ikka midagi hoopis muud kui tukkumine Tallinn-Keila rongis mõnusa "tšuhh-tšuhhi" saatel...
Loe edasi...

VIDEO | Vaata, millised näevad välja maailma kõige suuremad kruiisilaevad!

Kuna Eesti ilm on viimasel ajal pisut üksluiseks muutunud, on paras aeg kodumaalt ära kruiisida. Miks mitte kenale puhkusele ühel maailma suurimatest reisilaevadest!
Loe edasi...

Ulmeline VIDEO | Sa ei usu, kui ei näe — sellised lennukid on päriselt olemas!

Me arvame, et teame, milline üks lennuk välja peab nägema. Milline on reisi- või transpordilennuk, millised on hävituslennukid jne. Kuid leidub ka selliseid raudlinde, mis ikka väga ulmelised välja näevad.
Loe edasi...

VIDEO, mis võtab südame alt õõnsaks: vaata, kuidas suured ja võimsad laevad hulbivad abitult tormisel merel

Sügis on tormide aeg, murduvad puud ja möllab meri ka meie muidu rahuliku kliimaga maal. Hea on siiski teada, et päris selliseid laineid nagu näha siin videos, saame meie haruharva tunnistada või veel vähem reisilaeval kogeda...
Loe edasi...

VIDEO, mis toob kananaha ihule: 10 kõige ohtlikumat ja hirmuäratavamat raudteesilda maailmas

Nendel, kes kõrgust kardavad, me seda videot vaadata ei soovita — sest kogu aeg on tunne, et rong kukub kohe alla. Tõesti, Ameerika mäed ei ole ka nii hirmsad!
Loe edasi...

VÕIMAS! Vaata, millised näevad välja kõige suuremad lennukid maailmas!

Ilmselt lendavad enamik meist kõige tihemini lennukitega, mis pole eriti suuremad kui bussid. Aga olemas on ikka väga võimsaid raudlinde. Isegi reisilennukite hulgas — sellest nimekirjast kolmandaga saab sõita iga mees, on neid nii Lufthansal, British Airwaysil jne.
Loe edasi...