Enamasti on glampingutelgid puidust põranda ja sõrestikuga, seinad ja laed ning aknad on aga telgile sobivast tugevast kangast. Glampingutelgis pole mingit magamiskotil ja kõval maapinnal vähkremist — uinuda saab pehmes voodis linade vahel, on olemas vajalik mööbel ja paljudes kohtades ka vesi ning köök.

Eestlaste jaoks on kõige sobivam glampinguga tutvust teha ehk Horvaatias, sealne kliima, loodus ja luksuslikud ning ülisuured kämpingualad pakuvad mõnusa puhkuseelamuse nii neile, kes soovivad rahu, kui neile, kelle jaoks peab melu kogu aeg käima. Olles mööda saatnud mõnusa päeva kas purjetades, maalilisi väikelinnu külastades või lihtsalt pere pisematega kämpinguala erinevates basseinides sulistades ja meres snorgeldades, saab ööpuhkuse veeta tavalise telgi asemel safaristiilis telkmajas, mis ühendab endas nii intiimse kämpimiskogemuse, kui luksusliku puhkuse.

Zatoni kämpingus on kämpimise glamuuriga veelgi kaugemale mindud — kämping ei tähenda tänapäeval enam sugugi seda, et saad on telgi püsti panna alal, kus on vaid värav ja WC — just pesemisalad, mis on haljastatud, disainitud ja isegi voolavate vetega meeleolukaks tehtud, lisavad glampingukogemusele veelgi vunki juurde. (Milline on kämpingu pesemisala, seda vaata artikli videost.)

Sellised on Zatoni safaristiilis kämpingumajad

Foto: Camping Zaton
Foto: Camping Zaton
Foto: Camping Zaton
Foto: Camping Zaton
Foto: Camping Zaton
Foto: Camping Zaton

Uus trend on nii kiiresti puhkajate hulgas ülipopulaarseks saanud, et isegi meie videotutvustuse filmimiseks oli keeruline aega organiseerida, majakesed on just juulikuus viimseni broneerirud, Kuid suve algus ja lõpp on ajad, mil võib ka vaba glampingukoha saada ning siis on ka hinnad soodsamad.

Kui tahad teada, kas selline puhkamine Horvaatias on odavam või kallim, kui sinu tavapärane puhkus, siis hindadega saad tutvust teha siin: www.zaton.hr/en/glamping

Allikas: Pere ja Laps