Alates novembrist 2009 a. kuulub reisikorraldaja GoAdventure rahvusvahelisse kontserni Tourism Holding & Consulting, mille üldkäive on üle 390 miljoni dollari aastas.

1. Millisele reisisõbrale GoAdventure orienteeritud on?
Oleme pakkumas oma klientidele vastavalt nende soovidele ja eesmärkidele sobivaid pakettreise Türki, Egiptusesse ja Bulgaariasse. Samuti oleme me saavutanud märkimisväärselt suurt tähelepanu oma klientidelt pakkudes mälestusterohkeid reisielamusi Taimaal ning Araabia Ühendemiraatides. Meie põhiklientuuriks on olnud pered, kuid meie populaarsus kasvab nii noorte, seenioride kui sportlaste hulgas. Kindlasti leiame meelepärase puhkusereisi igale reisisellile, pakkudes rahulikku rannapuhkust, kultuurireisi koos vaatamisväärsustega või aktiivseid lisategevusi sihtkohas.

2. Kuidas on lood teie poolt müüdud reiside lennukitega — kas seal pakutav toit muutub ka paremaks?
Oleme valinud oma tellimusreiside operaatorfirmadeks usaldusväärsed ja klientide poolt hinnatud lennukompaniid. Meie korraldatud reiside lendude ajal pakutakse reisijatele sooja toitu, jooke ja desserti. Toiduvaliku määrab lennufirma, meie omalt poolt kontolime ning jälgime pidevalt toidukvaliteeti. Kõik klientide poolt esitatud soovid edastame lennufirmale. Üksi soov ei ole jäänud tähelepanuta. Meile ja meie koostööpartneritele on väga oluline klientide rahulolu ning tagasiside. Kindlasti arvestame pakutavate teenuste puhul kõikide klientide soovidega ning võtame arvesse eelmiste aastate kogemusi ja tagasiside, et pakkuda oma klientidele vaid parimat teenust ja teenindust.

3. Mis on selle aasta kuumemad sihtkohad?
Reisikorraldaja GoAdventure klientide selle aasta kuumemad sihtkohad on Egiptus ja Türgi. Sel kevadhooajal korraldame reise Egiptusesse (Hurghadasse ja Sharm el Sheikhi) veebruarist kuni aprillikuuni ja sügisel jätkame reisidega jälle alates oktoobrikuust. Egiptus — iidse tsivilisatsiooni riik, mis on säilitanud oma aja tundemärgid: grandioossed püramiidid, vaaraode hauakambrid, vaikivad sfinksid, püha Niiluse jõgi, vaikne ja ääretu kõrb, safarid ja beduiinid jms. Punase mere mitmekesisus ja eksootika, Ras Mohammedi korallaiad, rahvusvahelised sukeldumis-,surfamis-, purjespordi-ja veealuse kalapüügikeskused ning sihtkohas pakutavad ekskursioonid muudavad Teie puhkuse unustamatuks naudinguks.

Neile, kes soovivad puhata aga alates aprillikuust kuni oktoobrikuu lõpuni on sobivaimaks sihtkohaks imepärane Türgi. Tegu on unikaalse riigiga Euroopa ja Aasia vahel, kus kaht kontinenti eraldavad Marmara meri, Bosporuse ja Dardanelli väinad. Türgi kultuur on üks maailma unikaalseimaid, ajalugu on sama rikas nagu iidse Bütsantsi omagi-vaatamist ja uurimist väärivat jagub igale maitsele. Türgi Riviera oma kuurortidega (Antalya, Alanya, Kemer, Belek, Side) on UNESCO poolt tunnustatud kui üks ökoloogiliselt puhtamaid kohti maailmas ning on tuntud oma kvaliteetsete hotellide, imeilusate randade ja mitmekesiste ajaveeetmisvõimaluste poolest. Muidugi ei tohi siinkohal ära unustada, et samuti on kasvanud meie klientidel huvi erinevate individuaal-, eksootika- ja seiklusreiside vastu!

4. Kui palju on teil tulnud ette juhtumeid, kus Egiptuses on teie kliendid saanud külge raske kõhutõve?
Klientide tagasiside põhjal on Egiptuse hooajal 2013-2014 puhkusel viibinud reisijad kõhutõvesse haigestumisel meid teavitatud vaid üksikutel juhtudel. Üldjuhul ei teavita kliendid oma haigestumisest meid, vaid pöörduvad otse arsti või oma kindlustusfirma poole. Soovitame kindlasti kõikidel reisijatel vormistada reisi perioodiks tervise-ja reisikindlustuse. Enese hoidmiseks soovitame kõikidel klientidel juhinduda lihtsatest reeglitest:

  • juua vett ainult korgitud pudelitest
  • süüa vaid kooritavaid puuvilju
  • vältida piimatooteid ja vähe küpsetatud toitu
  • kanda kõikjal kaasas veepudelit — vedelikupuudus on kuumas kliimas kerge tulema
  • apteeke leidub kõikjal kuurortpiirkondades. Kui on vaja arstiabi, tuleb teil võtta ühendust oma tervise- või reisikindlustuspoliisi välja andnud kindlustusseltsiga, mille telefoninumbri leiab oma kindlustuspoliisilt.

5. Kas on võimalik reisile kaasa võtta ka kass, kasvõi lisaraha eest?
Lemmiklooma üleveo tingimused kehtestab lenuukompanii. Juhul kui reisija soovib reisile kaasa võtta kassi või koera, tuleb meil oodata lennukompanii vastus lemmiklooma kinnitamise osas.
Kui lemmikloom on lennukompanii poolt kinnitatud, siis lennukompanii teavitab lemmiklooma üleveo tasu suuruse. Seejärel edastame päringu kliendi poolt valitud hotellile ning samuti peame ootama hotelli poolse kinnituse. Erinevatel lennukompaniidel ja hotellidel kehtivad omad kindlaks määratud tingimused ning neid ei ole võimalik üheselt garanteerida.

6. Kui palju peab olema alles passi/ID kaardi kehtivuseaga, kui tahan minna Egiptusesse?
Egiptusesse reisijate reisidokument ehk pass peab olema kehtiv vähemalt 6 kuud peale reisi lõppu. (Egiptusse ei ole võimalik reisida vaid ID kaardiga). Kõik reisijad, kes ei oma Eesti Vabariigi passi peavad Eestist reisides kaasa võtma oma ID kaardi. ID kaart on vajalik kaasa võtta ka juhul, kui passis on olemas elamisluba!

7. Kas mõistlikum on raha vahetada kohapeal, kaasa võtta või maksta kaardiga?
Soovitame Egiptusesse ja Türki reisivatel puhkajatel reisile kaasa võtta sularaha, kuna kohapeal pakutavate ekskursioonide eest on võimalik tasuda vaid paberrahas. Sularaha on lisaks vajalik kohalikega lihtsamaks ja mugavamaks kauplemiseks. Samuti tuleb arvestada, et soovitud ajal ei pruugi kohapealsed pangad või pangaautomaadid olla avatud. Enamikes kauplustes saab ostude eest tasuda kohalikus rahas, dollarites ja eurodes.

Jaga
Kommentaarid