Niinimetatud peahallis asuvad välisreise pakkuvad Eesti reisibürood ja -korraldajad, samas hallis on ka Global Village ala. Globaalsest Külast leiad välismaised eksponendid, st kõik messile tulnud potentsiaalsed reisisihtkohad, mille kohta saad infot otse selle riigi esindajalt. “Puhka Eestis” hallis on piduehtes üles rivistatud kõik Eesti maakonnad koos oma turismiettevõtetega. Samuti leiad sa “Puhka Eestis” hallist kodumaised spaad.

“Elamuste ja maitsete” hallis ootab messikülastajaid ehe eestimaine toidukaup, mida võib nautida kohapealses parimas Eesti toidu pop-up restos, ent ka kaasa osta. Lisaks sellele võid nautida meeleolukat messi programmi ning sel ajal, kui lapsevanemad messimelust puhkavad ja keha kinnitavad, lõbutseb pisipere “Elamuste ja maitsete” hallis asuval lastealal.

Miks sa peaksid külastama turismimessi Tourest?

Sest see pakub sulle kõike seda:

Soodsad ja ainulaadsed pakkumised üle maailma. Eksponendid on loonud erilised pakkumised, mis on saadaval ainult turismimessil. Pane paika oma puhkuseplaan!

Osavõtt suurest puhkuseloosist. See on juba pikki aastaid tuntud tõmbenumber ja loterii, millest saavad osa võtta kõik külastajad, kes jätavad messihallis olevatesse loosikastidesse oma andmetega täidetud messikutsed. Peaauhind on edasi-tagasi lennupiletid kahele Nordicalt. Suurest puhkuseloosist saab osa võtta igaüks, kellel reisihing sees!

Eesti avastamisrõõm. Touresti kolmest messihallist leiad sa puhkusevõimalusi ja ehedat eestimaist toidukraami. ,,Puhka Eestis’’ hallis ootavad sind pidulikult kõik Eesti maakonnad ja neis asuvad turismiettevõtted. ,,Elamuste ja maitsete’’ hallis võid keha kinnitada ning kõikse paremat ka kohe kaasa osta.

Põnevust ja närvikõdi! Ja ka häid näpunäiteid. Messi peahallis asuvad jutualad ,,Reisiklubi’’ ja ,,ReisiABC’’ on sulle siin suureks abiks. Reisiklubis algab “uus reis igal täistunnil”. Tee juba enne messile tulekut kodutöö ja uuri, kas sel korral esitletakse just sellist reisisihtkohta, mis on sinul mõttes mõlkunud. ReisiABC võtab aga pinged maha — saad siit väärt nõu kõige osas, mida reisi planeerides vajad.

Niisiis — joonista endale kalendrisse 8.-10. veebruari peale suur punane ring, sest turismimess Tourest toimub just neil kuupäevadel juba 28. korda. Kohtume Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28).