David ja Kathryn Woodruffe maandusid koos Londonis asuval Heathrow lennuväljal, kuhu nad olid lennanud New York City’st. Isa ja tütre karjääri vältel olid nad koos teinud umbes tosin lendu.

64-aastane David Woodruffe liitus lennufirmaga 1984. aastal ja oli lennukapten. Mehe sõnul tekitas tema viimane lend temas vastakaid tundeid. Woodruffe lisab, et tal on kahju peale nii mitmeid aastaid lennufirmast lahkuda, kuid tal on hea meel, et tema tütar jätkab seal tööd. Woodruffe ütleb, tema tütrel Kathrynil on lennunduse vastu samasugune kirg nagu tal endalgi.

Tütre sõnul jäävad nad isaga alati 100 protsenti professionaalideks ja nende side aitas neid kokpitis. Kathryn Woodruffe’i sõnul oli tal au lennata koos oma isaga tema viimasel lennul. Naine lisab, et teadis 12. eluaastast saati, et ta tahab oma isa jalajälgedes käia ja reisis temaga alati kaasa nii palju kui võimalik. Näiteks on ta käinud Barbadosel, Kaimanisaartel ja Trinidadi ja Tobago vabariigis. Naise sõnul on isa David ja lennundus muutnud tema elu väga palju ning oma isa viimasel lennul kaaspiloodiks olemine tähendab talle väga palju. Ta lubab Woodruffe’i head nime au sees hoida.

Allikas: foxnews.com