Kõigil loodusesõpradel ja looduses seiklejatel tasub nüüd tähele panna: Reisifoto 2018 alamkategooria “Metsik, metsik loodus” toetaja Amazonas Reisid kutsub üles lisaks Reisifoto 2018 fotokonkursil osalemisele jagama oma imelisi looduspilte ka fotopõhises sotsiaalvõrgustikus Instagram. Looduspiltide jagajatele antakse auhindu reisifima reisikohvrist suisa igal nädalal kuni juunikuu lõpuni.

Amazonas Reiside tiim usub, et selline üleskutse mõnd põnevat tähelepanekut või vinget loodusvaadet teistega jagada võiks inspireerida meid veelgi rohkem looduses viibima, seal toimuvat märkama ning ikka edasi rändama ja seiklema, avastama. Looduses pildistamine on suurepärane viis, kuidas hetkeks peatuda ning märgata seda mitmekesisust ning täiuslikkust. Foto ei ole ju vaid silmaga nähtava jäädvustamine, vaid kogu olustiku kombineeritud tulemus. Kui sa ikka kummikutes mitu tundi Amazonase vihmametsa troopilises kuumuses matkanud oled ning juba kolmandat päeva uinud erinevate džunglis pesitsevate loomade ja satikate öökoori saatel, siis mõjutab see ka seda, mida su silm märkab ja hindab. Pealegi, kõige ägedamad fotod on ikka need, mille visuaalne esteetika toob vaatajale koju kätte killukese seal kaunis, kauges kohas olemise tundest.

Auhinnamänguga saab liituda ja iganädalases fotovõistluses osaleda märkides Instagramis enda postitatud pildi alla #metsikmetsikloodus @amazonasreisid. Amazonas Reisid (re)postitab pilte enda kasutajaprofiili alt ja enim hääli ehk südameid kogunud loodusfoto võidabki au ja auhinna. Esimese nädala võitja saab kingituseks Reisifoto 2017 profikategooria võitja ning sel aastal juba žürii liikme Kaupo Kikkase väärt reisi- ja fotoraamatu “Amazonas. Elu ainus foto.” Lisaks leiab kingipakist alati ka mõne reisidelt kaasa toodud väikese kuid erilise üllatuse.

Stardib auhinnamäng Instagramis! Pildil kunstnik ja Jamaica reisijuhi Tarrvi Laamann “Super Smurf” disainiga t-särgid. Foto: Amazonas Reisid