Bebe purjetas meiega Dominicale nagu vana piraat, kes midagi ega kedagi ei kartnud. Bebe elab saare põhjatipus Grand Rivieris, kus talle kuulub džunglis mitu suurt aeda, kus kasvab puuvilju, juurikaid, lilli jne.
Bebe ja pudulojused.

Tema aed ongi tema sissetulek. Sellepärast alustab ta varahommikuti ja stardib aeda juba kella viie paiku ning tuleb tagasi õhtul enne pimedat.

Mõtled küll, et mida ta seal teeb terve päeva? Aga Bebe aed ei ole meie mõistes mingi tavaline väike maalapike, mida oleme Eestis harjunud nägema, kus vaod on joonlaua täpsusega tõmmatud ja kus kasvab veidi üht ja teist.
Oja juures ootasid suured teod.

Bebe aed on nii suur, et ühe päevaga igale poole ei jõuagi ja kui niisama seal džunglis ringi jalutaks, siis ei saakski aru, et oled teise mehe aias. Lihtsalt ei oska vaadata ringi sellise pilguga, et kus midagi kasvab või kasvatatakse, mingit nähtavat süsteemi pole. Tegelikult kõik kasvabki nii, nagu ise tahab.

Kui Bebega koos kõndida, siis ta räägib samal ajal: vaadake siia ja sinna, seal on mandariinid ja näed seal hoopis avakaadod ja corosolid.

Mees ronib oma puude otsas nagu Tarzan ja teab iga lille või põõsast, mis tal seal parasjagu kasvavad. Tõeliselt huvitav kogemus igatahes!
Looduslik mullivann.

Aias käidud ja saarele tiir peale tehtud, oli aeg ette valmistuda õhtuseks Full Moon Partyks (Täiskuupidu).

Seda peetakse siin mitmes rannabaaris ja rahvast oli selleks õhtuks palju kogunenud. Kohalik reggea muusika ja tule loopijad olid selle õhtu fookuses, superpidu ühesõnaga.
Täiskuutantsud.

Täiskuupidu.