Ükspäev just avastasime, et kuidas küll on juba kätte jõudnud jaanuari lõpp. Tuleb tunnistada, et kuldne lause "Aeg lendab, kui Sul lõbus on" on täiesti õige.

Viimased päevad on meil kulgenud Martinique´il rahulikult. Oleme kohalikke klientidega purjetanud ümber saare ja elanud kaasa kohalikele purjevõistlusele.
Nädalavahetused on need, mis panevad Martinique´i saare särama, sest just siis on näha kõige rohkem inimesi liikumas nii randades, metsades kui tänavatel. Tavaliselt on pühapäeviti kõik poed suletud ja sel päeval tööd ei tehta, isegi lind ei lendavat siis niisama. Seega mööduvad meie nädalavahetused tihtipeale koos kohalikega purjetades ja snorgeldades.
Täna sai näha, kuidas terve meri hakkas kattuma valgete purjedega, sest algas ümber saare regatt, millest võtab osa suur hulk jahte, nii suuri kui väiksemaid.

Ja endiselt tuleb toit merest ja metsast, piisab ainult korraks õng vette kasta, kui juba näkkab 6 ahvenat korraga, nagu avavideost näha.

Veebruari alguses on aga oodata siin suuri pidustusi, õigemini on ettevalmistusi näha juba praegu. Algamas on võimas karnevaliaeg. Seda võib võtta ka niimoodi, et siis algab nädal lausjoomist. Suured paraadid toimuvad nii päeval kui öösel, veoautodest valatakse rahvale tasuta rummi.
Ka meie ootame suure põnevusega seda üritust ja üritame oma tervist selle jaoks hoida. Kohalikud sõbrad on juba hullumeelseid lugusid rääkinud tulevast karnevalist ja ega see nädal kerge ega igav ei tule.