42. - 43. päev: Hamburgist Poola piiri poole
Eelmine öö sai veedetud Berliini äärelinna hostelis. Tasuks kaks arnagiõli. Otsustasin ,et teen oma lemmiklinnale Saksamaal tiiru peale ja hakkan tagasi liikuma. Alustan liikumist kell 6 hommikul. Kuna sildid näitavad mitmes suunas Hamburgi poole, olen segaduses. Otsustan minna väikesele internetipausile Burger Kingi, et teed uurida. Kuna mööda õsidab palju suuri masinaid, otsustan korraks kätt viibata. Kui nad ei lähe Hamburgi siis kuskile suurlinna peavad nad ju ikka minema.
Üsna ruttu olen autol ja kella kümmneks olen Hamburgi linnapiiril. 1,8 miljoni inimesega Hamburg on nagu teine Amsterdam . Seks, narko ja pidu 24h.
Punased laternad on siin täies hiilguses esile toodud. Tõrts häält mis on panustan kauplemisele. Suurema osa päevast kulgengi linnas lihtsalt jalutades. Kuna õhtuks on hääl täiesti nullis võtan kasutusele juba tuttava majutuse. Lennujam! Õnneks on ka siin lennujaam linnale lähedal - umbes 9 km , mis praguseks tundub lähedal. Nagu läheks keldripoest suitsu tooma :). Hamburgi Rahvusvaheline lennujaam (HAM) on kasutusel olevatest lennujaamadest vanim Saksamaal. See lennujaam on tunduvalt mõnusam. Rohkem ruumi ja mugavamad pingid. Nagu oleks hostelis.
Alustan teed tagasi enne üheksat hommikul. Saan kohe auto peale. Ka täna on äike ja torm mind jälitamas. Vahepeal olen sunnitud kolm tundi tanklas tormivarjus istuma. Nii 10 kilomeetri kaupa sõites on õhtu üsna ruttu kätte jõudnud. Otsustan, et kuskile ööseks passima ei jää ja liigun vaikselt edasi. Ööseks olen jõudnud Poola piirist 60 km kaugusele, Võtan suuna Poznan peale. Hinnad Saksmaal on enamuses siiski odavamad, kui meil ja valik poes suurem ja parem. Väljas süüa on ilmselt mõnes kohas paar eurot kallim aga palgavahe teeb selle kordades odavamaks.

Poola piir. 01:20 öösel. Ilm on soe, kui palju täpselt ei tea aga igatahes mõnus. Päike tuleb enne viite ja koledast ilmast Saksmaal pole jägegi. Ilus päike tervitab igas suunas. Ka tänane päev kulgeb väikeste juppidena liikudes. Ilm mõnus ja seega aeg enam ei häiri. Õhtu hilistel tundiel olen jõudnud Varssavist 60 km kaugusele. Olen mingi külas , kust peaks kohe liikuma buss Varssavisse, aga rahapuudusel jääb see vaid unistuseks. Jõuan lõpuks kohale kell on 2 öösel. Otsustan , et joon kohvikus hommikuni teed ja siis jään siia päevaks puhkama . Lihtsalt välja magama. Dream Hostel Warsaw saab koduks. Hinnkas 10 eurot. Hangin kiirelt poest veel mõned kuklid ja juustu ja täidan enne väikest uinakut kere. Paari tunnine uni venib õhtuni ja päev ongi raisus. Otsustan , järgmise päevani paigale jääda.
Varssavi
Seiklejat toetab Canon.