TOP 5 vaatamisväärsused Harjumaal sel suvel:

Välisterrassid Tallinna vanalinnas.

Tallinna vanalinn - loomulikult on kõige suurema turistide kontsentratsiooniga Tallinna vanalinn. Polegi vaja välismaale sõita, et kohtuda rahvusvahelise seltskonnaga, kes tuleb kas mõnelt kruiisilaevalt, on siia Soomest sõitnud või lennukiga Euroopast lennanud.

Kakerdaja raba.

Kõrvemaa - Aegviidu valiti Eesti matkapealinnaks. Seega on just nüüd, augustis või ka kuldsete värvidega septembris-oktoobris hea võimalus sealsetel matkaradadel ära käia.

Padise klooster.

Padise klooster - koht, kuhu tasub viia ka oma välisturistist tuttav. Iidse kloostri varemetes on palju hämaraid käike ja lõpuks saab ronida ka torni, kus on näha ka uuema aja tõmbenumber - Vasalemma karjääri paekivitolmu mäed.

Kiiu torn.

Kiiu Mungatorn - keskaegne kindluselamu on nagu Tallinna vanalinnast minema veetud kaitsetorn. Tornis on ka kohvik, kus on alati pakutud ka kuulsat munalikööri.

Rebala muinsuskaitseala.

Rebala muinsuskaitseala - tee Tallinnast välja sõites Peterburi tee ääres peatus ja uuri, kuidas elasid eestlased 3000 aastat tagasi. Sealsamas on ka kuulus Kostivere karstiala, kus saab näha maa-aluse jõe süvendatud karstimoodustisi ja lõhesid.

Vaata ka Harjumaal sel suvel toimuvaid sündmusi:
PUHKA HARJUMAAL: selle suve ürituste kava

Milliseid kohti ise plaanid sel suvel kindlasti Harjumaal külastada või kus oled juba käinud?