Kõige rohkem külalisi saabus Hotell Palace’i Soomest (23%) ja Venemaalt (10%), aga ka Eestist, Ühendkuningriigist, Saksamaalt, Norrast ja Rootsist (5-7%). Arvestatavas suurusjärgus olid veel Jaapani, Itaalia, Läti, USA ja Hollandi külaliste arv.

Hotell Palace’i esimese tööaasta saavutuste seas on ametliku nelja tärni superiori-taseme saamine, parimaks Tallinna hotelliks valimine portaali TripAdvisori kasutajate poolt, hotelli restorani Konrad jõudmine 50 parima Eesti restorani hulka ning Hotell Palace’i töötajate mitmed auhinnad parimate administraatorite ja teenindajate konkursitel.

Hotell Palace’i opereeriva TallinnHotelsi tegevjuhi Ain Käpa sõnul on Hotell Palace’ile õnnestunud peale taasavamist kinnitada ja kasvatada oma eksklusiivse ja esindusliku maine. „Nelja superior-tärni saamine oli hotelli tiimi jaoks ülim tunnustus, mis ka algusest peale olnud meie ühine eesmärk. Omalt poolt tahan tänada panuse eest kõiki hotelli töötajaid, Palace’i ehitanud inimesi ja muidugi meie kliente, kelle nimel hoiamegi lippu kõrgel,“ kommenteeris ta.

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) andis mullu septembris välja Hotell Palace’ile ametliku neljatärni superior-taset tõendava tunnistuse, mille saamiseks oli hotellil vajalik täita nelja tärni miinimumnõuded ja koguda täiendavalt vähemalt 190 lisapunkti. Eesti hotellide klassifikaator kuulub Euroopa ühtsesse tärnisüsteemi Hotelstar Union, mis on tunnustatud ka Euroopa Komisjoni poolt. Hotelstar Unioni kuulub täna 15 Euroopa riiki, kus on kokku ligi 25 000 tärnihotelli. Järgud omistatakse 5-ks aastaks ning kvaliteedikontrolli teostab EHRL järgukomisjon kord aastas.

Tallinna üks vanimaid hotelle Hotell Palace pälvis inspektsiooni järgukomisjonilt lisapunkte näiteks uue lõõgastuskeskuse, elegantse ja ajastutruu tubade sisustuse, a la carte restorani kõrge taseme ning seminariruumi lahendusega.

Mullu 26. juunil peale põhjalikke renoveerimistöid avatud Hotell Palace’is on kokku 79 numbrituba, mis on varasemast avaramad ning sisekujundus on inspireeritud Konrad Mägi töödest. Hotelli soklikorrusele ehitati treeningsaal, bassein ja saunakompleks.

Nii konverentsi kui ka pidulike bankettide korraldamiseks paikneb esimesel korrusel seminariruum, mis mahutab kuni 75 inimest. Restoran Konrad jätkab Hotell Palace´i hotellitubade sisekujunduses leiduvat tagasivaadet aastate 1917–1940 kaunitele kunstidele, kombineerides nii kirjanduse ja maalikunsti kaasaegse kokakunstiga.

EfTEN Capitali juhatuse esimehe Viljar Arakase sõnul on Palace üks EfTEN Kinnisvarafondi pärlitest. „Hotell Palace on EfTEN Kinnisvarafondi esimene investeering majutusteenuste äris. Meil on hea meel tõdeda, et renoveeritud Palace on opereerimisfirma TallinnHotels meeskonna juhtimisel osutumas ka heaks investeerimisprojektiks meie investoritele,“ sõnas Arakas.

Hotell Palace omanikettevõte on võrdsetes osades EfTEN Kinnisvarafondile ja ettevõtja Vello Kunmanile kuuluv ühine investeerimisettevõte.

Hotell Palace’i hoone on valminud 1937. aastal ning oli Tallinnas esimene hoone, mis ehitati spetsiaalselt hotelliks. 1959. aastal ehitati hotellile juurde Pärnu maantee poolne tiib. Hoone viimane täielik renoveerimine toimus 1989. aastal.