Tänavusele Dinner in the Sky’le on kaasatud ülemaailmsel kokandusvõistlusel Bocuse d’Oril häid tulemusi saavutanud kokad. Oma roogade paremikku pakub 2005. aastal Bocuse d’Ori võitnud Serge Vieira, kes ammutab inspiratsiooni loodusest ja värskest toorainest.

Sel aastal parimaks noorkokaks tunnistatud Antti Lukkari valmistab Dinner in the Sky külalistele Matti Jämseni retsepti järgi pärlkana. Eriliseks teeb roa see, et tegemist on käesoleva aasta Bocuse d’Ori võiduroaga liharoogade kategoorias.

Dinner in the Sky 50 meetri kõrgusel toimuvatel õhtusöökidel saab lisaks imelisele vaatele ja esmaklassilisele toidule nautida ka head muusikat. Sel korral pakub taevalaotuses muusikalist elamust Nele-Liis Vaiksoo, kes on esitamiseks valinud kaunid armastuslaulud.

Nele-Liis Vaiksoo, kes ootab huviga erilises paigas esinemist, on veendunud, et uudseid emotsioone jagub nii talle kui ka külalistele. "Ma olen kindel, et momendist, mil platvorm maast tõstetakse, ununevad igapäevamõtted ja argimured ning taevalaotuses jäävad alles vaid hetked, mil kohtuvad romantika, suurepärane söök, hea muusika ning imeline vaade muinasjutulisele Tallinnale," kirjeldab laulja eelolevat kogemust.

Taevarestoranis saab valida viie erineva paketi vahel. Kraana abil tõstetakse korraga taevasse paarkümmend einestajat. Julgestusköite haardes maitstakse 50 meetri kõrgusel peakoka valmistatud roogi või šampanjatõste ajal kergeid suupisteid. Tõsted toimuvad 28. juulist 2. augustini ning keskeltläbi on elamuse kestvus 40-60 minutit.

Suve hakul tutvustasime kuut elamust Eestis, mida peaks sel suvel kindlasti proovima - Dinner in the Sky oli üks nendest.