München 129,89 eurot!


Väljumine 20.04 kell 18:10 Tallinnast ja tagasilend 22.04/23.04 kell 9:10
Kui Berliin ja Frankfurt on otsustanud areneda üha modernsemaks, siis München on ilmselgelt hoopis teise rongi peal. Euroopa õllepealinn pakub külastajatele ehedat kultuuri ja arhitektuuri, just nii nagu see olema peaks. Linn on täis arhitektuuriaardeid barokk- ja renessanssajastutest. Kuigi tõele näkku vaadates, Müncheni peamine populaarsus tuleb ikka Oktoberfestilt.

Baierimaa keskus troonib juba aastaid edetabelis linnadest, kus sakslased kõige rohkem elada tahaks. Armastust kultuuri, arhitektuuri, kulinaaria, ostlemise, spordi ja tipptehnoloogia vastu jagub ka turistidele.

Alustame, nagu reisilugudes halvaks tavaks, lennujaamast, aga mitte kirjeldamaks, kuidas läksid turva- või passikontroll.

Müncheni Franz Joseph Straussi (sõjajärgne poliitik, mitte ükski moosekant ega keiser) lennuka terminal 2 on lihtsalt tutvustamistvajavalt äge. Suur, avar ja helge, võib-olla liigagi valge – pea kõik seinad on klaasist, mis vähendavat lennuhirmu...LOE EDASI


Berliin 99,73 eurot
Väljumine 19.04 kell 13:25 Tallinnast ja tagasilend 21.04 kell 14:45
Berliin seostub paljude ajaloosündmuste, isikute, paikade ja kõige muuga. Tänapäevane Berliin on paik, mis elab tulevikus, kuid näitab julgelt ka oma kohati päris tumedat minevikku. Berliinlased ise on väga lahedad ja ajaga kaasas käivad inimesed, kes on alati rõõmuga nõus ka eksinud turisti aitama.

Berliin

Kiiev 129,30 eurot
Väljumine 20.04 kell 13:30 Tallinnast ja tagasilend 22.04/23.04 kell 15:50
Üllatavalt roheline Kiiev on täidetud põnevate elamuste ja vastuoludega. Igale arenevale suurlinnale kohaselt võib Ukraina pealinna tänavapildis näha ehedaid kontraste. Kõrvuti seisavad „babuškad“ ja uhkete maasturitega oligarhid, idüllilised pargid ja autodest pungil kiirteed, tippklassi supermarketid ja talunike turuletid… Dnepri jõe kallastel asuv linn ei lase igavusel ligi hiilida, kuna ajaloolisi vaatamisväärsusi, toiduelamusi ja põnevaid avastusi jätkub tükiks ajaks.

Kiiev

Nice 139,14 eurot
Väljumine 23.04 kell 17:05 Tallinnast ja tagasilend 30.04 kell 19:55
Côte d’Azuri ehk Taevasinise ranniku pealinn Nice on tuntud üle maailma oma ilusate randade ning hea kliima poolest. Läbi ajaloo on Nice meelitanud enda ligi kuulsaid kunstnike, keda võluvad looduskaunid vaated ning pikad päikselised päevad. Pariisi järel on Nice populaarsuselt teine sihtkoht Prantsusmaal nii prantslaste endi kui ka välismaalaste hulgas. Käeulatuses on ka kuulsad linnad nagu Cannes, Monaco ja Saint-Tropez.

Kõiki lende opereerib Nordica koostöös Adria Airwaysiga.
Broneerimiseks palume kontakteeruda +372 664 2200 või info@nordica.ee